search

The Organic Pharmacy
Double Rose Rejuvenating Face Cream

The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream
549 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Rose Rejuvenating Face Cream är idag The Organic Pharmacy's bäst sålda kräm någonsin. Den är lätt men samtidigt närande och lämnar huden maximalt återfuktad med en hälsosam lyster. Den passar alla hudtyper, och innehåller renande rosextrakt, närande … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream

Rose Rejuvenating Face Cream är idag The Organic Pharmacy's bäst sålda kräm någonsin. Den är lätt men samtidigt närande och lämnar huden maximalt återfuktad med en hälsosam lyster. Den passar alla hudtyper, och innehåller renande rosextrakt, närande nyponrosolja kombinerat med ingefära, gotu kola och ringblomma för att främja cellförnyelsen, reducera brustna kapillärer och he huden en vacker lyster.

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 50 ml

Nyckelingredienser
  • Aloe vera - En välkänd ingrediens när det kommer till att reducera irritation och lugna huden som t.ex efter lång tid i solen, men kan även har en fin effekt på hudtillstånd som psoriasis och eksem.
  • Sheasmör - En härligt rik återfuktare som förbättrar mikrocirkulationen i huden och därmed reducerar lättare svullnader. Mycket bra till torr hud och som skyddande barriär vid hårt väder.
  • Nyponrosolja - En olja rik på vitaminer och essentiella fettsyror. Oljan har en kliniskt bevisad effekt på att reducera synlighet av linjer och rynkor, den kan också användas med fördel om man har känslig hud då oljan har bra reducerande effekt på rodnad.
  • Gotu Kola (sallatsspikblad) - En akvatisk växt som man finner i träsk, disken och andra lågvatten-områden. Har en återställande effekt på skadad vävnad samt verkar anti-age och cirkulationsökande.
  • Ringblomma - Verkar ani-inflammatoriskt, antiseptiskt & lugnande, den har också en stimulerande effekt på hudcellernas regeneration. Ringblomma återfinns i näst intill alla produkter från The Organic Pharmacy.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller