search

The Organic Pharmacy
Herbal Toner

The Organic Pharmacy Herbal Toner
Tipsa en vän
Herbal Toner väcker och revitaliserar huden tack vare den näringsrika formulan som återfuktar och förbereder huden för vidare hudvårdsprodukter. Herbal Toner innehåller 18 ekologiska örter som jobbar i synergi med att reducera synlighet av porer och … Läs mer här

The Organic Pharmacy Herbal Toner

Herbal Toner väcker och revitaliserar huden tack vare den näringsrika formulan som återfuktar och förbereder huden för vidare hudvårdsprodukter. Herbal Toner innehåller 18 ekologiska örter som jobbar i synergi med att reducera synlighet av porer och hålla huden i perfekt balans, och uppfriskande extrakt från siciliansk citron har en uppstramande och tonande effekt.

  • Passar normal/kombinerad hud
  • Reducerar synlighet av porer
  • 18 ekologiska örter
  • Balanserar huden

Innehåll: 100 ml

Användning

Efter rengöring, stäng ögonen och spraya Herbal Toner över hela ansiktet och låt den absorberas upp helt. Tonern verkar som en "för-återfuktare" innan du börjar applicera din övriga hudvård. Fortsätt med Antioxidant Face Gel och Antioxidant Face Firming Serum.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Organic Pharmacy Herbal Toner

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller