search

The ShaveDoctor
Facial Wash Scrub

The ShaveDoctor Facial Wash Scrub
Tipsa en vän
The Shave Doctor Facial Wash Scrub är en härlig ansiktsrengöring som är speciellt skapad för att hantera vardaglig smuts och orenheter utan att torka ut din hy. De skonsamma skrubb-pärlorna hjälper till att släppa ut de envisa inåtväxande hårstråna i… Läs mer här

The ShaveDoctor Facial Wash Scrub

The Shave Doctor Facial Wash Scrub är en härlig ansiktsrengöring som är speciellt skapad för att hantera vardaglig smuts och orenheter utan att torka ut din hy. De skonsamma skrubb-pärlorna hjälper till att släppa ut de envisa inåtväxande hårstråna innan du börjar din rakning.

Med anti-bakteriella och vårdande egenskaper hjälper denna ansiktsrengöring din hy på många sätt: den rengör på djupet, fräschar upp, svalkar och stimulerar din hud på ett helt underbart sätt!

Innehåll: 100 ml

Användning

Fukta ditt ansikte och löddra upp gelen och massera in på huden. Skölj av med rent varmt vatten.

Tips för inåtväxta hårstrån: Massera gelen på det berörda området väldigt lätt genom att använda båda dina tummar och massera i en cirkulär rörelse. Detta hjälper till att släppa ut det inåtväxta hårstrået. Du ska aldrig klämma eller dra ut ett inåtväxt hårstrå med en pincett.

Undvik kontakt med ögonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The ShaveDoctor Facial Wash Scrub

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller