search

TIGI Love Peace & The Planet
Eco Awesome Shampoo

TIGI Love Peace & The Planet Eco Awesome Shampoo
Tipsa en vän
Detta ekologiska schampo är berikat med pelargonolja, lavendel, rosmarin, jojobaolja och aloe vera som ger fukt och näring till hår och hårbotten. Lämnar håret med en härlig doft av tranbär. Det rengör, är fuktgivande och stärkande samt motverkar sta… Läs mer här

TIGI Love Peace & The Planet Eco Awesome Shampoo

Detta ekologiska schampo är berikat med pelargonolja, lavendel, rosmarin, jojobaolja och aloe vera som ger fukt och näring till hår och hårbotten. Lämnar håret med en härlig doft av tranbär. Det rengör, är fuktgivande och stärkande samt motverkar statiskt hår.

Innehåll: 250 ml

Användning

Schamponera håret och skölj. Massera sedan in TIGI Love Peace & The Planet Eco Awesome Conditioner och skölj igen. Använd gärna TIGI Love Peace & The Planet Let It Be Leave-In Conditioner efteråt för bästa resultat.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

TIGI Love Peace & The Planet Eco Awesome Shampoo

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Luktar starkt, rengör bra.
2013-01-02 av: Hanna S (ålder: 25-34)
Mitt hår: torr hårbotten som ofta kliar, känslig. Håret är tjockt, men med tunna hårstrån och blir därmed lätt flygigt och elektriskt.

Användning: Jag tvättar håret ca varannan dag, men försöker ofta dra mig till var tredje dag. Använder alltid balsam efter schamponering och använder alltid schampo och balsam i samma serie.

Resultat efter 2 veckor: Mitt hår blir rent och känns luftigt och det känns som att det inte blir lika snabbt fett. Trots att det är vinter är det inte så flygigt som det kan bli.
DOCK mår min hårbotten om möjligt ännu sämre; kliar konstant och är otroligt torr och irriterad. Så till den grad att jag troligtvis kommer sluta använda det här schampot.

Minus: lukten. Det luktar STARKT av tranbär och citrus och det känns lite som att man tvättar håret med Cosmopolitans när man duschar. Dock försvinner lukten vid sköljning och håret doftar bara nytvättat efteråt.

Plus: som vanligt är TIGIs produkter pålitliga gällande själva håret; det blir livligt, fylligt och glänsande. Naturliga ingredienser får alltid ett extra plus! Och deras produkter är alltid prisvärda då de är dryga.
Rekommenderas till: De som vill ha prisvärd hårvård men inte har känslig hårbotten.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Good shampoo but not the best
2012-06-10 av: Mary (ålder: 25-34)
This was my first natural shampooo...it leaves the hair very clean for longer than usual shampoos. But it left mine also quite dry and unless I put some conditioner, it looks like a broom when it dried.
it's a good deal but I guess not the best.