search

Tints of Nature
Hårfärg 2N - Natural Darkest Brown

Tints of Nature Hårfärg 2N - Natural Darkest Brown
Tints of Nature Hårfärg 2N - Natural Darkest Brown2N
Tipsa en vän
Tints of Nature är en mycket effektiv serie av vårdande permanenta hårfärger, som täcker alla gråa hår. De använder sig av en avancerad, professionellt testad formula för att ge dig mycket goda resultat samtidigt som håret skyddas och vårdas. Läs mer här

Tints of Nature Hårfärg 2N - Natural Darkest Brown

Tints of Nature är en mycket effektiv serie av vårdande permanenta hårfärger, som täcker alla gråa hår. De använder sig av en avancerad, professionellt testad formula för att ge dig mycket goda resultat samtidigt som håret skyddas och vårdas.

Tints of Nature är den enda serie med hårfärg som använder sig så mycket som möjligt av certifierade ekologiska ingredienser av högsta kvalité. Dessa hårfärger innehåller mindre kemikalier än många andra hårfärger. Täcker skonsamt över grått hår.

Som med alla hårfärger så rekommenderas den inte för gravida eller ammande kvinnor.

Denna produkt innehåller:
  • Tints of Nature Colour Gel (50 ml) med certifierade ekologiska ingredienser.
  • Tints of Nature Colourfix (50 ml) med certifierat ekologiskt kamomillextrakt.
  • Tints of Nature schampo (10 ml påse).
  • Tints of Nature balsam (10 ml påse).
  • Plasthandskar (utan petrokemikalier och skonsamma mot miljön).
  • Instruktioner som är lätta att följa.
Colour gel: PEG-2 Soyamine, Aqua, Cocamide DEA, Alcohol Denat., Oleic Acid, Propylene Glycol, Ethanolamine, Hydrolysed Wheat Protein, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Certified Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Certified Organic Citrus Dulcis (Orange) Extract, Certified Organic Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Sulphate, Sodium Hydrosulphate, Tetrasodium EDTA, Phenylenediamines, 4-Chlororesocinol, 2-Amino-4 Hydroxyethylaminoanisole Sulphate, N-Phenyl-P-Phenylenediaminesulphate, 4-Amino-Hydroxytoluene, M-Aminophenol, P-Aminophenol.

Colourfix: Aqua, Hydrogen Peroxide, Certified Organic Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Extract, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Vitamin E, Etidronic Acid.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Tints of Nature Hårfärg 2N - Natural Darkest Brown

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Rekommenderas!
2010-11-22 av: Mia
Jag har helt gått över till att använda denna hårfärg. Jag färgar mitt hår en gång i månaden, tidigare har jag använt färg från loreal men har haft problem med håravfall. Efter färgning med loreal tappade jag en stor tuss hår vid varje tillfälle, men inte ett enda med denna. Darkest brown ger en mörkt brun färg med varma skiftningar i ljus. Rekommenderar denna till alla, speciellt för dem som färgar ofta!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Rekommenderas
2011-02-22 av: Irene Kim Marguerite K (ålder: 55-64, mg3kj8fj)
Har nu helt gått över till att använda hårfärg Tints of Nature. Har tidigare använt olika märken som Loreal, Schwarzkopf och Mood dessa har gett mig en outhärdlig klåda som har varat i ca en vecka.
Är helt säker på att jag hade fått upphöra med att färga håret om jag inte hittat denna otroliga hårfärg. Darkest Brown är en perfekt varmt mörk brun färg med otroligt fina skiftningar. De tidigare hårfärgerna jag använt har haft en stickande obehaglig lukt, men denna hårfärg både luktar gott och framkallar en härlig ren och behaglig känsla. Rekommenderar denna produkt lovar att Ni kommer att bli nöjda.
Rekommenderas till: Till dom som ha kvalite på sina produkter
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5WOW!
2014-01-16 av: Arina Z (ålder: 35-44)
Så nöjd
5/5Rekommenderas
2013-07-19 av: Rosis (ålder: 55-64)
Tints of Nature är den enda hårfärg jag kan använda numera, slipper den outhärdliga klåda och sår i hårbotten, som de andra märkena i handeln har gett. Rekommenderas varmt!
5/5Rekommenderas varmt!
2012-08-27 av: Irene F (ålder: 55-64)
Jag har använt denna hårfärg i ett par år som fungerar perfekt vid grå utväxt.
Fin färg, och luktar inte mycket.
Rekommenderas till: Alla