search

Tokalon Anti-Stress Purifying Mask

Tokalon Anti-Stress Purifying Mask
25 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Purifying Peel-Off Mask är en djuprengörande mask som är berikad med E-vitamin för att minska och förfina porerna. Lämnar huden mjuk, len och fräsch. Avlägsnas genom att masken rullas/dras av. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Tokalon Anti-Stress Purifying Mask

Purifying Peel-Off Mask är en djuprengörande mask som är berikad med E-vitamin för att minska och förfina porerna. Lämnar huden mjuk, len och fräsch. Avlägsnas genom att masken rullas/dras av.

  • Dermatologiskt testad.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 15 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Tokalon Anti-Stress Purifying Mask

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Jag ser skillnad
2016-08-22 av: Katarina Lovisa Ellinor D (ålder: 25-34)
Denna var lite dyr en mask, men det går att använda lite och försluta själv för att dryga ut och använda på problem områden. Köpte även detta med lite rabatt :)

Jag tycker jag ser skillnad, har face-wash och så vidare men inte märkt skillnad. Har infört en liten spa dag varje vecka för mig själv, startade då med masker (aldrig förstått folk som hela tiden gett dom i present). Jag ser nu att mitt ansikte är mycket renare och mjukare. Den gör väldigt ytligt för finnar och så, så måste köpa ett bättre mask för just finn problem, men mot stress tecken fungerar den bra.

Jag kan önska att man skulle kunna köpa denna i större kvantitet på burk eller så, dessutom kunna då få ner priset lite med denna större kvantitet och mindre förpacknings kostnader.
Rekommenderas till: Du som vill ha ett renare och mjukare ansikte, frisk utstrålning.