search

Too Faced
Glamour Dust Glitter Pigment

Blue Angel
Blue AngelToo Faced Glamour Dust Glitter PigmentBlue Angel
Tipsa en vän
En ny generation av löst och lyxigt lösglitter, som kombinerar glamour av glitter med kvinnlighet och en fantastisk effekt. Denna innovativa formulan ger en perfekt balans av metalliska pigment och skimmer med ren glamour. Läs mer här

Too Faced Glamour Dust Glitter Pigment

En ny generation av löst och lyxigt lösglitter, som kombinerar glamour av glitter med kvinnlighet och en fantastisk effekt. Denna innovativa formulan ger en perfekt balans av metalliska pigment och skimmer med ren glamour.

Glamour Dust skapades för att användas med Eye Shadow Insurance Glitter Glue för att skapa glittrande ögon som varar hela dagen. Glamorösa, trendiga nyanser som förbättrar alla ögonfärger. Applicera lite på kindben, nyckelben, dekolletage och hår för extra glamour.

Innehåll: 2.8 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Too Faced Glamour Dust Glitter Pigment

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/524h glitter
2013-08-28 av: Helena R
Använder Nude Beam som ögonskugga och kroppsglitter. Jag gillar att glittra både dag och kväll då är Nude Beam perfekt då den inte bli "too much".
Rekommenderas till: Alla som vill ha glitter och glamour i vardagen!
5/5Fantastisk!
2013-03-04 av: Klara (ålder: 15-24)
Köpte Nude Beam, har använt den både ensam med glitter glue primer under samt över andra skuggor och resultatet är alltid fantastiskt! Nude beam passar i princip över alla skuggor. Jag ska definitivt köpa de andra färgerna också.
Rekommenderas till: Alla, även de som vill vara mer diskret sminkade.
5/5Glampire passar allt!
2013-01-24 av: Jasmina A
Glampire passar till exakt alla ögonskuggor, mörka som ljusa. Resultatet blir alltid snyggt oavsett om man gör en dag- eller kvällsmakeup.

Tummen upp!
Rekommenderas till: Alla som vill ha elegans dag som natt.
5/5Glitter och Glamour
2011-09-29 av: mona o
Unerbart glitter att använda ovanpå en annan skugga. Behöver en bra primer, annars får man dock glitter lite varstans. Mkt fina färger.
Rekommenderas till: Alla som gillar glitter, glamour och lyx!
1/5Fint glitter men!
2013-09-08 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Fick denna i pink fire. Den har en fin rosa färg. Men denna känns faktiskt som väldigt dyrt vanligt torrglitter. Denna produkt ser ut /känns som vanligt hobbyglitter fast till en dyr peng. Dock så var det en fin glasburk men det räcker tyvärr inte.