search

Too Faced
LashGasm Mascara

Too Faced LashGasm Mascara
Tipsa en vän
Lashgasm är en volymgivande, 'fluffande' mascara som vårdar samtidigt som den gör dina fransar tjockare för att skapa en dramatisk effekt av långa fransar med intensiv svart färg. Den unikt formade borsten griper tag i varje frans från alla sidor för… Läs mer här

Too Faced LashGasm Mascara

Lashgasm är en volymgivande, 'fluffande' mascara som vårdar samtidigt som den gör dina fransar tjockare för att skapa en dramatisk effekt av långa fransar med intensiv svart färg. Den unikt formade borsten griper tag i varje frans från alla sidor för ett klimax av längd & volym.

Denna vattenresistenta mascara kan användas endast för en dramatisk effekt eller paras ihop med Lash Injection Mascara för otroligt dramatiska, "svartare än svart" fransar.

Innehåll: 12 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Too Faced LashGasm Mascara

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Doll face-fransar!
2011-10-18 av: BMAW (ålder: 25-34)
Den enda mascara jag testat som lever upp till det den säger :-)
Snyggaste doll face-fransarna, hade den första gången på ett bröllop efter att ha böjt fransarna på salong. Alla trodde jag hade lösfransar!
Till vardags kan du också ha den om du torkar av borsten först.
Lätt att ta bort och smular inte. Klockren.
4/5Fina fransar!
2012-04-02 av: SL
Bra mascara, ger verkligen fina fransar. Sitter som en ska utan att smula sig efter ett tag. Fransarna blir fylliga och separerade man kan ha diskret vardagssminkming eller lägga några fler lager och få en riktig festeffekt! Enda som drar ned betyget är att den är lite dyr. Men verkligen det enda!
Rekommenderas till: Alla