search

Too Faced
Mood Swing Lip Gloss

Too Faced Mood Swing Lip Gloss
Tipsa en vän
Too Faceds övernaturliga formula är kristallklar när den appliceras men blommar ut i ett oändligt antal nyanser beroende på ditt känslomässiga tillstånd. Läs mer här

Too Faced Mood Swing Lip Gloss

Too Faceds övernaturliga formula är kristallklar när den appliceras men blommar ut i ett oändligt antal nyanser beroende på ditt känslomässiga tillstånd.

Dina läppar kommer att skvallra om din personlighet och se till att du får uttrycka dig på ett sätt som du aldrig tidigare gjort. Ändrar du humör lika ofta som en supermodell byter diet? Nu spelar det ingen roll, dina läppar kommer att hänga med i samma tempo. Mood Swings hemliga blandning av essentiella oljor och extrakt förbättrar elasticiteten och ger dina läppar nytt liv samtidigt som ett naturligt solskydd försäkrar ett ungdomligt leende.

Detta läppglans speglar alla dina olika humör. Är du kär, svartsjuk, arg, glad eller romantisk? Låt dina läppar berätta för alla omkring dig.

Innehåll: 13.3 ml

Polysiobutene, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cera Alba, Myristyl Lactate, Ozokerite, Cera Carnauba, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Myristyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylparaben, Propylparaben, Aroma, Benzyl Benzoate, Linalool. May contain: Red 27 (CI 45410).
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Too Faced Mood Swing Lip Gloss

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Härligt!
2012-11-25 av: Erica (ålder: 15-24)
jag köpte Pink Shimmer...ett jätte härligt läppglans, ger läpparna en fin färg och tar fram dom på ett snyggt sätt! Detta kommer jag att köpa igen :)
Rekommenderas till: som vill ha snygga läppar
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Rekommeneras!
2011-03-02 av: Emma J (ålder: 15-24)
Mood Swing är min absoluta favorit när det gäller läppglans! Den är perfekt när man vill ha en casual look till skolan eller jobbet! Jag har aldrig varit ett stort fan av väldigt skimriga och kletiga läppglans så den var verkligen perfekt for mig!
Det står ju att den byter färg beroende på vilket humör man är på (jag vet inte om det är sant) men det verkar fungera lite grann i alla fall! Den går från färglös till rosa när man applicerar den på läpparna. Ger en väldigt fin ton utan att vara för mycket!
Rekommenderas om man är ute för en "casual-look" som håller länger och ser fantastisk ut!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en snygg men casual look
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5pink shimmer och pink berry wow!
2014-02-18 av: Victoria (ålder: 25-34)
snygga nyanser och JA de skiftar färg i samma rosalila ton. När jag tog på dem på läpparna så var de rosa/genomskinliga och efter en stund var de mellanrosa/lila, såå snyggt och häftigt. Rekommenderas!
Rekommenderas till: alla tjejer/kvinnor
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.