search

Too Faced
Natural At Night

Too Faced Natural At Night
Tipsa en vän
Denna ögonskuggspalett innehåller en samling av förföriska, varma skuggor som kommer att ta din look från solnedgång till glamorös fest. Dessa nio frestande skuggor kommer i en mängd olika matta, skimrande och glittrande nyanser som fungerar utmärkt … Läs mer här

Too Faced Natural At Night

Denna ögonskuggspalett innehåller en samling av förföriska, varma skuggor som kommer att ta din look från solnedgång till glamorös fest. Dessa nio frestande skuggor kommer i en mängd olika matta, skimrande och glittrande nyanser som fungerar utmärkt att blanda och som hjälper dig att lägga alltifrån partylooken till en naturlig, sensuell skuggning.

Denna produkt innehåller:
  • 3 ögonskuggor á, 2 g
  • 6 ögonskuggor á, 0,9 g
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Too Faced Natural At Night

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Superfin&varierad palett!
2012-05-25 av: Emmi (ålder: 15-24, Kemmy.blogg.se)
Beställde paletten för ett tag sedan och den är underbar. Dock är detta mer av en vardagspalett för mig än till fest men den fungerar utmärkt för alla tillfällen!
Den är kompakt och smidig att ta med sig i väskan, skuggorna har jätte bra pigmentering, full moon och night light innehåller ganska stora glitter/shimmer korn som gärna faller ner under ögat om man inte använder en lite klistrigare skuggprimer. Cocoa star använder jag även till mina ögonbryn!
Paletten är super fin och helt klart ett måste i sminksamlingen :)
Rekommenderas till: Alla
5/5Vackra, sexiga ögon
2012-04-23 av: Linda (ålder: 25-34)
Här är en palett med fina färger och toppenkvalite. Väldigt bra att man får med små kort så man kan få lite nya ideer om hur en fin kvällsmake up kan läggas.
Rekommenderas till: Alla som vill ha vackra ögon