search

Too Faced
Perfect Lips Lip Liner

Too Faced Perfect Lips Lip Liner
Too Faced Perfect Lips Lip LinerToo Faced Perfect Lips Lip Liner
Tipsa en vän
Dessa läppennor är speciellt designade för att definiera och framhäva dina vackra läppar. Spetsen är automatiskt alltid skarp för att ge dig en exakt linje samt lagom mjuk i konsistensen för naturligt definierade läppar. Formulan lägger sig som en pr… Läs mer här

Too Faced Perfect Lips Lip Liner

Dessa läppennor är speciellt designade för att definiera och framhäva dina vackra läppar. Spetsen är automatiskt alltid skarp för att ge dig en exakt linje samt lagom mjuk i konsistensen för naturligt definierade läppar. Formulan lägger sig som en primer och får läppstift och gloss att hålla längre.

Innehåll: 0,04 g

Användning

Kombinera gärna med Too Faced La Crčme Color Drenched Lip Cream.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Too Faced Perfect Lips Lip Liner

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Snabbt en favorit
2015-05-18 av: Elenah (www.slaughterotic.com)
Jag gillar dom här pennorna skarpt, sitter bra och fin i färgerna. Tycker att det är lite synd att eleven inte har större färgutbud dock men man kan ju inte få allt här i världen.
Rekommenderas till: Alla
4/5Perfect Nude & Perfect Spice är fantastiska!!
2015-05-02 av: Caroline M (ålder: 15-24)
Har köpt denna läppenna i tre färger, perfect nude, perfect spice och perfect berry, de två första är jag otroligt nöjd med, jag föredrar läppennor överlag över läppstift eftersom de räcker längre och har inte varit besviken med dessa.

Perfect nude och prefect spice har jag inte haft några problem som helst med, tyvärr är perfect berry lite svår att jobba med, vilket drar ner betyget, men om jag återfuktar läppen ordentligt och har lite läppsyl kvar på läppen när jag applicerar så funkar den också! Men de två första är definitivt bäst!
Rekommenderas till: Alla som letar efter en snygg nude läpp som håller länge!
3/5bra formula, tråkig färg
2012-10-02 av: Linn (ålder: 15-24)
mjuk och smidig läppenna, tyvärr var färgen nude lite av en besvikelse, blev alldeles för "tantigt" beigegrå på mig. i övrigt väldigt bra produkt, ska testa en annan färg!
Rekommenderas till: de som verkligen gillar nude på läpparna.
1/5Ojämn, ej korrekt färgåtergivning
2015-03-17 av: Asta
Köpte färgen "Perfect Berry", och vanligtvis tycker jag om Too Faceds produkter men den här gången blev jag tyvärr riktigt besviken.

Först och främst var färgen något enormt mycket mörkare än vad som visas på bilden, nästan en mörk plommonfärg. Den la sig ojämnt på läpparna och efter mycket jobb för att försöka få det bli jämnt så satt det inte kvar särskilt länge, och såg väldigt "patchy" ut. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till att formulan skulle jobba som en primer, då både med och utan läppstift var pennan ganska flytande och den skarpa linjen blev ojämn och fläckig. Jättesynd!
Rekommenderas till: Ingen tyvärr