search

Too Faced
Shadow Insurance Lemon Drop

Too Faced Shadow Insurance Lemon Drop
Too Faced Shadow Insurance Lemon DropLemon Drop
Tipsa en vän
Shadow Insurance Lemon Drop är en ögonskuggsprimer som med sin citrongula nyans neutraliserar rodnader runt ögonen och får din ögonskugga att bli tydlig och stråla samt sitta längre. Den citrongula färgen förstärker pigmenten i ögonskuggan och håller… Läs mer här

Too Faced Shadow Insurance Lemon Drop

Shadow Insurance Lemon Drop är en ögonskuggsprimer som med sin citrongula nyans neutraliserar rodnader runt ögonen och får din ögonskugga att bli tydlig och stråla samt sitta längre. Den citrongula färgen förstärker pigmenten i ögonskuggan och håller skuggan på plats utan att den lägger sig i vecken, smetar eller bleknar.

Den vitaminrika formulan vårdar känslig hud och ger en lätt finish.

Innehåll: 11 g

Användning

Applicera på rena och torra ögonlock. En droppe i storlek av en ärta räcker till båda ögonlocken.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Too Faced Shadow Insurance Lemon Drop

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra och hållbar bas
2014-08-28 av: Sara Aritsara B (ålder: 25-34)
Håller utmärkt och jag har asiatiska ögon som gärna gör att ögonskuggor lägger sig i vecken, samt allergier som gör dem rinniga.

Sitter hela dagen med lite touch up, dock gör den nämna citrongula nyansen ingenting för att framhäva pigment förutom att primern får den att fixera bättre vilket ger en finare effekt.