search

Too Faced
Snow Bunny Luminous Bronzer

Too Faced Caribbean in a Compact Snow Bunny
Tipsa en vän
Vill du ha en naturlig och hälsosam solkysst glöd, men inte se för solbränd ut? Vill du få en perfekt hy utan att behöva använda en foundation? Läs mer här

Too Faced Caribbean in a Compact Snow Bunny

Vill du ha en naturlig och hälsosam solkysst glöd, men inte se för solbränd ut? Vill du få en perfekt hy utan att behöva använda en foundation?

Då ska du skaffa denna underbart diskreta skimrande bronzer som ger din hy samma glöd som de alpina "Snow Bunnies" som flyger ner över skidbackarna i Aspen. Inte för mörk, bara den perfekta mängden av gyllenbrunt kombinerat med ett delikat rosa, vitt och ljust gulbrunt skimmer. Denna isiga kombination ger din hy en hälsosam och fräsch ungdomlig glöd, oavsett årstid!

  • Färg: Snow Bunny - skimrande gräddvit/gyllene brons/delikat rosa/ljust gråbrunt skimmer.

Innehåll: 8 g

## Ingredienser ##
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Too Faced Snow Bunny Luminous Bronzer

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mångsidig superprodukt
2010-10-19 av: Lotta (ålder: 25-34)
Jag har använt Snow Bunny i flera år och är jättenöjd. Den är lite ljusare än en vanlig bronzer därför går den att använda året runt även på vintern när man är lite blekare. Den ger ett svag skimmer som lutar mer åt rosa, alldeles perfekt lyster utan att bli för glittrig. Den vita färgen brukar jag faktisk använda i ögonvrån ibland för en mer piggare blick. Kanonprodukt som även håller länge!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en diskret lyster.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fin som ögonskugga.
2013-09-13 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Jag köpte denna för att enbart ha den som en ögonskuggspalett. Och den har super fina lätt glittrande färger. Och fin förpackning som vanligt från Too faced
4/5Söt och användbar
2014-06-01 av: Sandra (ålder: 15-24)
Väldigt söt förpackning och en fin skimrig nyans. Förväntade mig lite starkare färg men den är väldigt klädsam och går perfekt till vilken sminkning som helst eller utan några andra produkter över huvud taget.
Rekommenderas till: Personer med ljus hudton