search

TooCoolForSchool
Coconut Milky Oil Shower

TooCoolForSchool Coconut Milky Oil Shower
259 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
TooCoolForSchool Coconut Milky Oil Shower är en 2-i-1 kroppsrengöring och olja med näringsrik kokosolja. En rik återfuktande olja som bygger upp hudbarriären efter duschen. Oljan skapar en skyddande barriär och återfuktad glans för en känslig och tor… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

TooCoolForSchool Coconut Milky Oil Shower

TooCoolForSchool Coconut Milky Oil Shower är en 2-i-1 kroppsrengöring och olja med näringsrik kokosolja. En rik återfuktande olja som bygger upp hudbarriären efter duschen. Oljan skapar en skyddande barriär och återfuktad glans för en känslig och torr hud. Formulan är gjord på 84% naturliga ingredienser.

  • Passar alla hudtyper, även känslig hud
  • Doft av kokosnöt
  • Mjukgörande
  • Återfuktande

Innehåll: 300 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller