search

Torrschampo för män

Låt oss presentera dig för en räddare i nöden vid många tillfällen och också en älskad stylingprodukt - det älskade torrschampot (också kallat dry shampoo)! Torrschampots huvudsyfte är att, mellan dina tvättar med vanligt schampo i duschen, fräscha upp håret i ett svep. Alla älskar väl en produkt som snabbt och enkelt kan fixa din frisyr? Personer i alla åldrar, oavsett längd på håret, är många stormförtjusta i denna produkt som på senare år verkligen har slagit stort världen över. Produkten i sig mattar ner håret både i längder och i botten, och på så vis har du enkelt en härlig frisyr.

Hos oss finner du många olika varianter, och vi har garanterat ett dry shampoo som passar dig, din look och dina önskemål. Hos oss finns det både de klassiska ofärgade varianterna för den som önskar det, och några som har en ton i sig om man tycker det är bäst.

Torrschampon finns i olika texturer, både i spray och i puder/pulverform, och där kan man självklart välja själv vad man helst föredrar. Vi har också torrschampo i resestorlekar som är perfekt när man ska iväg, och att ha i resväskan. Att använda sig utav torrschampo är kul och enkelt, och finns också i många härliga dofter. Hos oss finns det många märken utav torrshampo, däribland Batiste, Maria Nila och Kevin Murphy.

Tips:

  • Har du otvättat hår, måste iväg och hinner inte tvätta håret? Då är torrschampo den perfekta produkten för dig. Addera din hårprodukt längs med hela hårbotten och massera in produkten. Tänk på att ha några centimeters avstånd - det ska bli som ett lätt dusch utav produkt. Borsta gärna ut produkten också i längderna och voila - ditt hår ser fantastiskt ut!
  • Önskar du en lite rockig och avslappnad look, så applicera gärna torrschampo i dina längder, busa till frisyren lite med kam eller fingrar, och spraya sedan med hårspray.
Visa alla
17 produkter
1
Torrschampo