search

Torrschampo

Låt oss presentera dig för en räddare i nöden vid många tillfällen och också en älskad stylingprodukt - det älskade torrschampot! Torrschampots huvudsyfte är att, mellan dina tvättar med vanligt schampo i duschen, fräscha upp håret i ett svep. Alla älskar väl en produkt som snabbt och enkelt kan fixa din frisyr? Personer i alla åldrar, oavsett längd på håret, är många stormförtjusta i denna produkt som på senare år verkligen har slagit stort världen över. Produkten i sig mattar ner håret och på så vis har du enkelt en härlig frisyr.

Hos oss finner du många olika varianter, och vi har garanterat ett torrschampo för dig. Hos oss finns det både de klassiska ofärgade varianterna för den som önskar det, och några som har en ton i sig om man tycker det är bäst. Torrschampon finns i olika texturer, både i spray och i puder/pulverform, och där kan man självklart välja själv vad man helst föredrar. Att använda sig utav torrschampo är kul och enkelt, och finns också i många härliga dofter.

Tips:

  • Har du otvättat hår, måste iväg och hinner inte tvätta håret? Då är torrschampo den perfekta produkten för dig. Addera din hårprodukt längs med hela hårbotten och massera in produkten. Borsta gärna ut produkten också i längderna och voila - ditt hår ser fantastiskt ut!
  • Önskar du en lite rockig och avslappnad look, så applicera gärna torrschampo i dina längder, busa till frisyren lite med kam eller fingrar, och spraya sedan med hårspray.
46 produkter
E+46 Dry Shampoo
137 kr 195 kr
Hempz Quick Fix Kit
223 kr 319 kr
1
Torrschampo