search

TVÅL
Aroma Mist, Strawberry Vanilla

TVÅL Aroma Mist, Strawberry Vanilla
Tipsa en vän
Den här fräscha sprayen fungerar som rumsdoft, textilspray, till håret och till kropp/ansikte. Både svalkande och behagligt skönt. Dessa underbara produkter är handgjorda och de håller mycket hög kvalitet. De har en mild och mycket naturtrogen doft s… Läs mer här

TVÅL Aroma Mist, Strawberry Vanilla

Den här fräscha sprayen fungerar som rumsdoft, textilspray, till håret och till kropp/ansikte. Både svalkande och behagligt skönt. Dessa underbara produkter är handgjorda och de håller mycket hög kvalitet. De har en mild och mycket naturtrogen doft som tilltalar de flesta.

Innehåll: 150 ml

Aqua, Silk Amino Acid, Parfume.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

TVÅL Aroma Mist, Strawberry Vanilla

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Luktar gott men håller ej!
2013-09-20 av: Lisa H (ålder: 15-24)
Jag tycker mycket om den här lukten och köpte även hårinpackningen strawberry vanilla som jag använde tillsammans. Den luktar riktigt gott, men efter några timmar försvinner den och lämnar en sötsliskig doft efter sig. När jag använde hårinpackningen sprayade jag denna i håret också, och då funkade det bättre. Men överlag passar den inte så jätte bra som kroppsdoft. Jag använde den istället som en all-around-produkt och sprayade mitt rum, textilier och mitt hår med den.
Rekommenderas till: De som gillar söta dofter