search

TVÅL
Buddha Eye Cream

TVÅL Buddha Eye Cream
Tipsa en vän
Vad kallar du något som har allt? Något som har nått det stadie som bara kan kallas harmoni.. och vågar vi även kalla det nirvana? Självklart kallar du produkten Buddha. Läs mer här

TVÅL Buddha Eye Cream

Vad kallar du något som har allt? Något som har nått det stadie som bara kan kallas harmoni.. och vågar vi även kalla det nirvana? Självklart kallar du produkten Buddha.

TVÅLs Buddha Eye Cream är fylld med fuktande och näringsgivande ingredienser som vårdar och behandlar den tunna huden runt ögonen. Den tränger omedelbart in och lämnar din hud fräsch, fyllig och återfuktad. Den är så skön och effektiv att du kommer vilja använda den över hela ansiktet, och det är helt ok. Så låt din hud få uppleva nirvana!

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en liten mängd av denna underbara ögonkräm på huden runt dina ögonen genom att använda fingrarna. Låt den sedan sjunka in och känn dig komma närmare nirvana.
Aqua, Rose Water, Cucumber Extract, Glycerine, Olive squalane, Shea Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol (and) PEG-40 Castor Oil (and) Stearalkonium Chloride, silk amino acids, Tocopherol, Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynl Butylcarbamate.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

TVÅL Buddha Eye Cream

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Har blivit favorit
2010-11-24 av: Louise J (ålder: 25-34)
Absorberas snabbt och doftar örtigt men absolut inte påträngande.

Jag använder den inte som ögoncreme utan ansíktscreme. Den fungerar bra som ögoncreme och ansiktscreme för de yngre. För oss som sett de första skratt/torrhetsrynkorna runt ögonen så ta antiage runt ögonen och använd denna creme på ansikte och hals.

Prisvärd!
Rekommenderas till: Den som behöver bra återfuktning utan anti-age
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.