search

TVÅL
Nail Butter

TVÅL Nail Butter
TVÅL Nail ButterCherry Blossom
Tipsa en vän
TVÅL Nail Butter är tillverkat av 100% rent sheasmör. Sheasmör är underbart mjukgörande och har används sedan urminnes tider i Afrika för att läka torr och sprucken hud. Massera in nagelbanden flera gånger om dagen. Läs mer här

TVÅL Nail Butter

TVÅL Nail Butter är tillverkat av 100% rent sheasmör. Sheasmör är underbart mjukgörande och har används sedan urminnes tider i Afrika för att läka torr och sprucken hud. Massera in nagelbanden flera gånger om dagen.

Varför ska jag använda Nail Butter?

Sheasmöret håller dina nagelband mjuka och massagen stimulerar näringstillförsel till dina naglar. Starka friska naglar, och mjuka nagelband blir resultatet.

Innehåll: 10 g

Shea Butter, Fragrance, Iron Oxide.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

TVÅL Nail Butter

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Doftar ljuvligt
2012-02-20 av: Maria M
Min favorit är Banan Cream Pie som doftar jättegott. Jag brukar använda produkten på hela handen, klart håller inte denlilla burken så länge då, men priset är ju inte så farligt. Önskar att dom skulle framställa en Banana Cream Pie Eau de Toilette :)
Rekommenderas till: Alla som tycker om söta dofter
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5helt underbar!
2011-09-02 av: Cecilia H (ålder: 25-34)
jag köpte doften pink cotton candy för något år sedan´. Den luktar jättegott, kan inte sluta lukta på mina fingar efter jag satt på nagelbanden! tyvärr började den lukta lite konstigt efter ett tag (kanske efter 8-9 månader), den är väldigt dryg! jag använde den nästan varje kväll i flera månader men kastade den när den började lukta konstigt. Men helt klart värt det, måste köpa en ny vid nästa beställning här =)
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Otroligt bra
2014-02-02 av: Emina M
Jag har väldigt torra nagelband och sprickor, speciellt under vintertid. Bara efter nån dag, masserade in nagelbanden ca 3 ggr/dag, har de blivit mycket bättre.
Jag har Banan Cream Pie och den luktar underbart.
Rekommenderar den varmt :)
Rekommenderas till: De med torra nagelband
5/5Bra nagelvård.
2013-08-27 av: Michaela W (ålder: 15-24)
För knappt ett år sen köpte jag min första burk. Valde då den med Pink Cotton Candy. UNDERBAR doft. Nu är den slut och ska beställa en ny. Denna gång ska jag nog köpa den med kokos doft =) Jag rekomenderar stark denna lilla burk. Den gör under för sprukna och nariga vinter händer.
Rekommenderas till: Alla.
4/5Mycket bättre naglar nu
2013-08-25 av: Elisa (ålder: 45-54)
Fick ett prov i senaste paketet och testade något skeptiskt denna produkt. Resultatet var över förväntan. Mina sköra naglar som skivar sig och spricker har blivit, inte helt bra, men i alla fall mycket bättre. Har tidigare provat stärkande lack och hår/nageltabletter utan någon större effekt. Det här nagelsmöret är det som funkat bäst hittills och har nu beställt en ny burk.
2/5Nej
2017-12-29 av: Linda L (ålder: 35-44)
Älskar TVÅL, men denna var ingen hit. Doften försvinner fort oxh den blev gammal fort.
Rekommenderas till: Ingen
2/5Inte så god sedan TVÅL gjort om doften...
2013-07-26 av: Cecilia L (ålder: 35-44)
Banana Cream Pie VAR en av mina favoritdofter hos TVÅL...men tyvärr inte längre för nu har de gjort om doften så den luktar mycket mindre banan och mer av något annat konstigt, tantigt. Konsistensen är också annorlunda, den är mindre fet nu + flera tior billigare men som sagt, inte värt det. Krämen som sådan är bra för naglar + nagelband! Nail butter i doften "Pink Cotton Candy" är fortfarande jättegod (fast den är också litet omgjord i doften) - köp den istället om du vill ha godisdoftande nagelkräm! De gamla recensionerna fr 2012 av den här produkten verkar gälla hur de här produkterna doftade förut.
Rekommenderas till: Vet inte.
1/5Köp något bra istället.
2013-04-24 av: Carin H (ålder: 35-44)
En hård, kemikalie stinkande salva i vad som såg ut som en fin burk men visade sig se väldigt billig ut i verkligheten. Krämen är svår att arbeta in i huden och kladdig. Dessutom "lyxdyr" utan att förmedla någon lyxig känsla överhuvud taget.
En svensk (halvsvensk) producerad miljömedveten produkt vill jag gilla, men det här var slöseri med pengar. Köp något bra istället.
Rekommenderas till: Ingen
0 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.