search

TVÅL
Shower Sundae Bad & Duschkräm, Choklad & Mint Mousse

Shower Sundae Bad & Duschkräm - Choklad/Mint
Tipsa en vän
Nu är den här. Bad och duschkrämen som du kommer att ÄLSKA. Tänk dig en varm sommardag med en stor mjukglass i handen, precis så kommer du att känna när du stiger in i duschen och dina sinnen öppnas för denna underbara doft. Läs mer här

TVÅL Shower Sundae Bad & Duschkräm, Choklad & Mint Mousse

Nu är den här. Bad och duschkrämen som du kommer att ÄLSKA. Tänk dig en varm sommardag med en stor mjukglass i handen, precis så kommer du att känna när du stiger in i duschen och dina sinnen öppnas för denna underbara doft.

Inte nog med att den doftar fantastiskt den gör din hud mjuk och len. Du behöver inte använda mycket, det räcker med en liten klick. Varning utfärdas dock, den är beroendeframkallande. Duscha och njut!

Innehåll: 120 ml

Användning

Precis som en mjukglass kan denna produkt smälta om det är riktigt varmt, t.ex. under varma sommardagar. Skaka då flaskan och stoppa in den i kylskåpet en timme, då återgår konsistensen till det normala. Under en riktigt värmebölja kan du till och med förvara produkten i kylen, det är en riktigt uppfriskande upplevelse att kliva in i duschen med en kall duschkräm en varm dag!
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller