search

TVÅL
Shower Sundae Bad & Duschkräm, Strawberry Coconut Daiquiri

TVÅL Shower Sundae Bad & Duschkräm, Strawberry Coconut Daiquiri
Tipsa en vän
Bad och duschkrämen som du kommer att ÄLSKA. Tänk dig en varm sommardag med en stor mjukglass i handen, precis så kommer du att känna när du stiger in i duschen och dina sinnen öppnas för denna underbara doft. Läs mer här

TVÅL Shower Sundae Bad & Duschkräm, Strawberry Coconut Daiquiri

Bad och duschkrämen som du kommer att ÄLSKA. Tänk dig en varm sommardag med en stor mjukglass i handen, precis så kommer du att känna när du stiger in i duschen och dina sinnen öppnas för denna underbara doft.

Inte nog med att den doftar fantastiskt den gör din hud mjuk och len. Du behöver inte använda mycket, det räcker med en liten klick. Varning utfärdas dock, den är beroendeframkallande. Duscha och njut!

Innehåll: 120 ml

Användning

Precis som en mjukglass kan denna produkt smälta om det är riktigt varmt, t.ex. under varma sommardagar. Skaka då flaskan och stoppa in den i kylskåpet en timme, då återgår konsistensen till det normala. Under en riktigt värmebölja kan du till och med förvara produkten i kylen, det är en riktigt uppfriskande upplevelse att kliva in i duschen med en kall duschkräm en varm dag!
Purified water, Sodium Cocoyl Isethionate, glycerine, fragrance, FD&C yellow #5, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynl Butylcarbamate.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller