search

TVÅL
Smink Pure Minerals Foundation

TVÅL Smink Pure Minerals Foundation
Tipsa en vän
Smink mineralfoundation är lätt och låter din hud andas, samtidigt som den döljer det som behöver döljas. Vi använder en stor andel silkes-mica som inte bara ger en otroligt mjuk och len känsla, den ger också en "soft focus"-effekt genom at… Läs mer här

TVÅL Smink Pure Minerals Foundation

Smink mineralfoundation är lätt och låter din hud andas, samtidigt som den döljer det som behöver döljas. Vi använder en stor andel silkes-mica som inte bara ger en otroligt mjuk och len känsla, den ger också en "soft focus"-effekt genom att reflektera ljus från huden och på så sätt minimeras intrycket av ojämnheter och rynkor.

Har du känslig hy? Zinc-oxid ger dig utmärkt solskydd samtidigt som det agerar lugnande och anti-inflammatoriskt för din hy. Det finns absolut inget i TVÅL's foundation som kan irritera din hud. Tvärtom, ingredienserna skyddar och vårdar din hud istället. SMINK makeup är ett perfekt val för folk som har rosacea eller andra hudproblem.

Dessutom så innehåller inte denna foundation några ämnen som täpper till porer och den är helt oljefri vilket gör det mycket lämplig även för dig som lätt får akne.

Innehåll: 10 gram

Användningstips från TVÅL

Pumpa ut en liten mängd TVÅL Oil-free Lotion i handflatan och skaka ut cirka 1/2 kryddmått av denna foundation ovanpå. Blanda ihop med fingret, och voilá! En flytande foundation som behandlar acne och pormaskar och dessutom går på lätt och ser helt naturlig ut!

Man kan bestämma själv hur täckande den ska vara, det är bara att sätta till mer foundation. Sedan använder jag en makeup-svamp och applicerar lite mer loose mineral foundation på näsa, haka och panna som lätt blir lite blanka.

Det fungerar även utmärkt att blanda med sin vanliga hudkräm. Man kan också blanda ut pulver foundation med ett par droppar vatten. Fast många föredrar hur den känns med lotionen.

Du kan välja att applicera torrt, med borste eller svamp beroende på hur täckande du vill ha den, eller du kan blanda den med ett par droppar vatten eller fuktighetskräm och applicera den som en flytande foundation. Du kan också blanda mer pulver med en liten gnutta vatten för att få det mer täckande (eller bara doppa en fingertopp i vatten och sedan i foundationen) och applicera som concealer där det behövs. Och sist men inte minst kan man lätt gå över de glansiga partierna med en borste doppad i foundation och applicera som puder.

Anna på TVÅL brukar själv blanda cirka ett kryddmått foundation med lite av deras oil-free lotion och applicera som flytande foundation och sedan använder jag foundation torrt på näsa, haka och panna.
Mica (CI 77491), Zinc oxide, Titanium dioxide (CI 77891), Magnesium stearate, Iron oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Chromium oxide greens (CI 77289) and/or Ultramarines (CI 77007)

Recensioner

"Hi Anna, I recently bought the Loose Mineral Foundation (N1) and two colours of SMINK loose eyeshadow. I love all three so far, but today I realized just how amazing they truly are. It was pouring rain this morning as I walked to work, and although I was dressed head-to-toe in GoreTex, my face got fairly wet. When I arrived at work, I was careful not to wipe my face dry--just let it dry naturally. I soon realized that my SMINK make-up was still perfect!! I couldn't believe it. Thank you, Tval!
- Jan.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

TVÅL Smink Pure Minerals Foundation

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Jättebra!
2011-06-17 av: Sanna J
Blev riktigt positivt överraskad av denna foundation. Täcker väldigt mycket bättre än andra märken jag provat och håller hela dagen. Man blir inte oljig oh glansig utan den håller sig matt. Jag är väldigt blek och har svårt att hitta nyanser som passar mig men N1 är perfekt!
Ett stort plus är att det finns ett exta lock som täpper för hålen i föpackningen så man slipper foundation som flyger över hela stället när man öppnar burken.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Toppen!
2011-05-17 av: Anna R
Har provat MÅNGA mineralfoundations och har inte blivit riktigt nöjd en enda gång förrän nu. Denna är lätt att applicera, enkel att bygga upp flera lager om man så önskar. Täpper inte till porerna och lägger sig inte heller i linjer och smårynkor. Blir heller inte skimrande/blank på huden, som många andra märken, vilket jag personligen uppskattar mycket. Enda minuset är att den inte är superdryg.
Rekommenderas till: Alla, utom de med extremt torr hy.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5bra och prisvärd
2010-12-28 av: Anna Ulrika E
Fick hem min foundation idag och provade den först i bara puderform och tyckte inte den täckte så som jag vill att min foundation ska. Blandade sen ut den med min ansiktskräm och blev riktigt glatt överraskad. Den känns så lätt på huden, täcker fint och man känner sig fräsch. Och är den så skonsam för huden som det står att den ska vara, så är den värd vartenda öre. Har provat MÅNGA foundations i alla prisklasser och den här hamnar faktiskt i toppen. Grym!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastiskt!!!
2012-03-29 av: Linnea
Underbar Foundation! Rekommenderar verkligen denna till alla! Även TVÅLs övriga varor är fantastiska! Dryga produkter som faktiskt ger resultat och håller vad dom lovar! Jag har definitivt funnit mitt favoritmärke!
Rekommenderas till: Alla.