search

TVÅL
Vitamin C

TVÅL Vitamin C
Tipsa en vän
C-vitamin hjälper till att återuppbygga kollagen, bleka åldersfläckar och ge din hud en ökad lyster i största allmänhet, men det är tvärr mycket ostabilt i en kräm eller lösning (c-vitamin bryts ner i kontakt med vatten och ljus). Läs mer här

TVÅL Vitamin C

C-vitamin hjälper till att återuppbygga kollagen, bleka åldersfläckar och ge din hud en ökad lyster i största allmänhet, men det är tvärr mycket ostabilt i en kräm eller lösning (c-vitamin bryts ner i kontakt med vatten och ljus).

För att lösa detta problem, och ge dig den mest aktiva form av c-vitamin som finns (L-ascorbic acid), så packade TVÅL denna produkt som ett pulver i en brun glasburk. Du blandar själv till din C-vitaminkräm varje kväll, och får på så sätt en färsk, aktiv dos varje gång!

Blanda pulvret i din favorit TVÅL-kräm eller toner. Ett tips är att använda ”Good Night, Mister!” - detta då en vattenlösning löser upp pulvret snabbare än en tjockare kräm.

Innehåll: 10 g

Användning

Ta ett halv mått av medföljande skopa, och blanda i din kräm eller toner. Ett halvt mått i en ”normal” mängd kräm (för en applikation) ger en c-vitamin koncentration på 15-20%.
L-Ascorbic Acid.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

TVÅL Vitamin C

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Pyssligt men fantastiskt resultat!
2012-07-31 av: JAS (ålder: 25-34)
Åh vilken underbar produkt. Bara man orkar med det pyssliga blandningsmomentet så får man verkligen ett strålande resultat! Jag har märkt stor skillnad på min hys lyster och glöd sedan jag började använda denna, tror också att den bitit på mina pigmentfläckar på kinden faktiskt!

Jag brukar ta en halv skopa i min kupade hand, spraya/droppa över lite ansiktsvatten (tex "goodnight mister som rekomenderas, jag använder en annan just nu och det funkar lika bra) och sedan droppar jag ett par droppar av tvåls Golden Olive Face Serum och blandar lite med fingret, sedan är det bara att smörja på! Man kan också blanda den i kräm, men då tycker jag att det är lättast att ta en klick kräm i handen först och sedan pulver.

Burken är pytteliten men skopan är ännu mindre och behöver bara en halv skopa per aplicering så den kommer räcka läääänge! Det är lite pyssligt, men SÅÅÅÅ värt det!

Toppenprodukt, verkligen!
Rekommenderas till: För den som vill ha strålande frisk hy med massa lyster och som orkar pyssla med detta på kvällarna!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Kanonprodukt till kanonpris!
2013-01-08 av: Anna Veronica T (ålder: 25-34)
Har tidigare använt skinplans c vitamin booster och varit supernöjd. dock tycker jag att priset för den (545kr) är i saftigaste laget. Såg denna då jag surfade runt lite och sökte på C vitamin pulver för huden. Den är absolut lika bra och till det fantastiska priset 89 kr! Blandar lite pulver med ansiktsvatten och nattcreme. Tar man för lite ansiktsvatten blir det lätt lite korningt så det är inget att rekommendera att ha den på dagen om man ska lägga make up efteråt,
Rekommenderas till: Alla som vill ha frösch hy med lyster!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra resultat
2012-09-28 av: Carina L
Ännu en bra produkt till ett bra pris från TVÅL. Eftersom C-vitamin oxideras så snabbt är det mycket smart att ha det i pulverform så att man faktiskt får med vitaminen på huden och inte bara på innehållsförteckningen. Huden får en jämnare ton och ser fräschare ut på bara ett par dagar.
Det tar lite för lång tid för pulvret att lösas upp om man har bråttom så det är inte till för tidspressade hudvårdsrutiner.
Jag har tidigare testat andra c-vitaminprodukter och den här är helt okej men inte den bästa jag testat vilket gör att den inte får full poäng trots det fantastiska priset.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Jättebra
2017-12-29 av: Linda L
C vitamin är ju toppen för huden och denna har dessutom ett grymt pris jämfört med många andra.
Rekommenderas till: Alla