search

Twilight Beauty
Immortal EdP

Twilight Immortal EdP
Twilight Immortal EdPTwilight Immortal EdPTwilight Immortal EdP
Tipsa en vän
Immortal definieras som evigt, aldrig att glömmas bort och har evigt liv. Från evigt liv hos en vampyr till den eviga kärleken mellan två själsfränder - Immortal Twilight är personifieringen av odödlig romantik. Läs mer här

Twilight Beauty Immortal EdP

Immortal definieras som evigt, aldrig att glömmas bort och har evigt liv. Från evigt liv hos en vampyr till den eviga kärleken mellan två själsfränder - Immortal Twilight är personifieringen av odödlig romantik.

"The Twilight Saga"-filmerna visar den fascinerande passionen mellan Edward Cullen och Bella Swan. Denna förtrollande kärlekshistoria visar essensen av andlös romantik och lust som bara en doft helt kan efterlikna. Bellas doft är oemotståndlig för alla vampyrer, speciellt Edward. Hur hon doftar är overkligt och en av anledningarna till att Edward är starkt dragen till henne från det ögonblick vid deras första möte.

The Immortal Twilight-doften har utvecklats för att efterlikna hur Edward uppfattar hennes doft, med inslag av sval citrus och vild kamomill, följt av en fin harmoni av vit freesia och pion. Basen i doften avslöjar en fängslande och mystisk kvinnlighet av patchouli, amber och mysk.

Innehåll: 50 ml

Doftnoter

Toppnoter

Cool citrus & Wild Chamomile.

Hjärtnoter

Peony, Carnation & White Freesia.

Basnoter

Patchouli, Cool amber & Musk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Twilight Beauty Immortal EdP

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5God
2012-10-26 av: Birgitta Ann-Charlotte H (ålder: 35-44)
Passar perfekt. Lagom doftande,med en släng av mystik
Rekommenderas till: Kvinnor över 35 år
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Helt underbar
2012-10-25 av: Elin S (ålder: 15-24)
En väldigt härlig doft. Ganska tung men härlig. kanske inte en dagtid-sommar parfym. Den doftar ganska doft och tungt och varmt, en romanisk doft. Den påminner mig om min Jean-Paul Gultier 2, Inte i doften dock utan i tungheten om det låter logiskt. En lite mystisk, dov och vintrig/höstig doft. Jag tycker otroligt mycket om den.
och håller med om att den kanske inte passar de som är runt 15 utan det är en lite äldre doft. Det är inte precis en frisk och pigg.
Rekommenderas till: De som vill ha en lite tyngre parfym och inte en frisk parfym.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mysig och romantisk.
2012-05-23 av: Julia H (ålder: 15-24)
Jag gillar denna extremt, riktigt förälskad i den! Den känns mycket mer exklusiv och riktig än man kan tänka sig att såna är "typer" av parfymer kan va, så är positivt överraskad. . Den har en härlig och tung men samtidigt lätt doft. Krävs inte mycket vid varje tillfälle heller, håller i sig rätt länge också.

Perfekt sen sommarkväll eller en kylig vinterafton ute på stan.

Skulle kanske inte säga att de passar till den yngre åldersgruppen som ser Twilight utan istället till de lite äldre. Ingen parfym jag hade velat ha som 14 eller 15åring.
Rekommenderas till: 20 och uppåt kanske.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Inte som andra tonårs/kändisparfymer!
2013-01-22 av: Sofie
Jag blev verkligen positivt överraskad av den här doften på grund att den är mogen och extremt mycket mer sofistikerad än jag väntat mig av en parfym som kanske främst riktar sig mot tonåringar. Den är inte sötsliskig, men den är söt. Doften är blommig och drömmande, med ett stänk av citron. I flaskan tyckte jag att den nästan luktade nagellack, men på min hud doftar den annorlunda och väldigt gott. Jag förstår att den inte är för alla på just på grund av att den är så annorlunda och inte liknar någon annan parfym (som jag har känt). Doften är ändå diskret och jag skulle önska att den höll längre än vad den gör. Annars är allt med den perfekt för mig.
Rekommenderas till: Till dig som är tankfull och mogen. Inte till dig som är gapig, livlig eller ytlig.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Mysig
2011-11-19 av: Karin Erika Kristina Ö (ålder: 15-24)
En varm och mysig doft som är perfekt i vinter :) Inte jättespeciell som jag hade hoppats på, men ändå underbar!
Rekommenderas till: Alla, perfekta vinterdoften :)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.