search

Une
Green Pride Volume Mascara

Une Green Pride Volume Mascara V01
Tipsa en vän
Ecocertifierad mascara som ger ett glamoröst resultat med intensivt mörka fransar och volym. Fransarna förblir mjuka, smidiga och utan klumpar under dagen! Ger fantastisk volym tack vare naturliga vaxer som bivax, carnaubavax och sheasmör, och håller… Läs mer här

Une Green Pride Volume Mascara

Ecocertifierad mascara som ger ett glamoröst resultat med intensivt mörka fransar och volym. Fransarna förblir mjuka, smidiga och utan klumpar under dagen! Ger fantastisk volym tack vare naturliga vaxer som bivax, carnaubavax och sheasmör, och håller i upp till 16 timmar tack vare xantangummi. Borsten är specialdesignad med korta strån som fångar upp även de allra minsta fransarna, är enkel att tvätta bort och doftar svagt av honung.

  • Oftalmologiskt testad.
  • 100% av ingredienserna har naturligt ursprung.

Innehåll: 10 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Une Green Pride Volume Mascara

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa mascaran jag testat!
2014-11-13 av: Ellen (ålder: 15-24)
Den bästa mascaran jag testat och jag har testat rätt många. När jag såg att den var eko blev jag väldigt intresserad och var tvungen att testa, speciellt efter alla fina recensioner. Den är verkligen helt underbar från första stund, enkel att måla med, doftar lätt av honung och ger långa fylliga fransar. Den ger sig iväg rätt fort om det börjar rinna i ögonen så man bör alltid ha den med sig så man kan bättre på, jag har inte problem med rinniga ögon förutom vid allergi-säsong så för mig fungerar den fint! Den har faktiskt gjort mina egna fransar längre och fylligare efter en tids användning så det är bara ett stort plus!
Rekommenderas till: Alla som vill ha långa fylliga fransar!
5/5Bästa mascaran!
2014-10-22 av: Lina
Har länge letat efter en riktigt bra mascara utan en massa onödigt skit i. Den här är krämig i konsistensen och lätt att applicera utan att det kladdar. Sitter som berget hela arbetsdagen utan att smula men är ändå lätt att tvätta bort. Känns vårdande mot fransarna.
Rekommenderas till: Rekommenderas tills alla som vill ha en vårdande och fantastiskt bra mascara!
5/5Jättebra!
2014-02-24 av: Therese (ålder: 25-34)
Jag är jättenöjd med denna mascara. Sitter bra och en bra borste som ger längd och volym.
Rekommenderas till: Alla
5/5Superb mascara!
2013-11-06 av: Annica L
Sedan jag bytte till ekologiska produkter har jag testat tre olika mascaror med varierande resultat. Sen tipsades jag om denna, klockren på alla sätt!

Nä, den håller inte för regn, tårar eller en svettig dag på stranden, då använder jag en vanlig vattenfast. Men för vanligt vardags- och festbruk är den outstanding! Ger snabbt fina separerade och tjocka fransar, oerhört lätt att tvätta av, en storfavorit jag inte kommer byta!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra ekologisk mascara
5/5Kanon!
2013-06-24 av: Sandra
Ville göra ett bättre medvetet val och testa mer naturliga produkter som inte testas på djur, och denna mascaran är kanon!! T.o.m bättre än andra vanliga mascaror.

Fransarna blir långa och svarta och håller hela dagen, har inget att klaga på!

Jag tipsar om att prova fler naturliga och ekologiska produkter, om alla gör ett medvetet val kan vi förändra industrin till det bättre och mer hållbar! :)
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bästa naturliga mascaran jag testat! Doftar dessutom jättegott! :)
2013-05-25 av: Amelie (ålder: 15-24)
Fransarna blir långa, separerade och får mer volym!
Har bl.a. testat 100% pure's mascara innan, men jag tycker att den här är mycket bättre! Tycker att 100% pure's blir torr så snabbt...
Förutom att Une's mascara är superbra så doftar den dessutom jättegott! :)
5/5Favoritus!
2013-04-23 av: Joni (ålder: 15-24)
Denna funkar superbra på mig! Ger finfin längd och volym som ser naturlig ut och svärtar ner fransarna ordentligt till ett bra pris. Den är till och med bättre än Clarins wonder volume som var min tidigare favorit.

Fräsch förpackning, doftar gott av honung, gör fransarna tjockare och friskare och är lätt att tvätta bort.

Det finns dock några minus: Man blir garanterat svart under ögonen vid regn eftersom den håller väldigt dåligt när det gäller vatten och lite svart blir man hursomhelst när dagen är slut. Men jag upplever att den håller ganska bra ändå så länge man håller sig borta från vatten :)
5/5Kan det vara sant :-)
2013-03-02 av: Anna Malin Britta J
Jag har testat några ekologiska mascaror men hittils inte hittatt ngn som inte svärtar ner under ögat efter bara några timmar :-( Igår morse satte jag på mascaran kl. 7.30, fantastiskt fina blev fransarna, långa, lagom svärta, inga klumpar. En kollega kommenterade mina fina fransar :-) Efter 12 timmar hade det svärtat ytterst lite och kl. 01.30 när jag skulle ta bort mascaran är det ff ytterst lite som hamnat under ögat. Ska prova vid flera tillfällen men hoppas att jag äntligen hittat "min" mascara, bra pris dessutom!!!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en ekologisk mascara.
5/5Mycket nöjd
2012-11-01 av: Lovisa
Det i mina ögon allra mest fantastiska med den här mascaran är att den tvättas bort utan spår med vatten! Samtidigt sitter den på plats hela dagen. Innan jag provade den här mascaran så valde jag ofta att inte använda mascara eftersom jag upplevde att jag aldrig riktigt fick bort den helt och hållet - nu kan jag ha mascara varje dag utan problem.
4/5En av de bästa mascarorna!
2016-01-29 av: Jennifer A (ålder: 25-34)
Läste en del recensioner innan köp och de håller sitt ord! Läst lite om Une och känt deras produkter från arbetet på kicks, nu är jag ännu mer hooked på deras sortiment.
Den här mascaran står emot regn, tårar och allmänt tuffa dagar. Borsten var däremot lite liten men det blir en vanesak. Plus att den doftar gott! Fransarna blir väldigt fina
Rekommenderar verkligen denna!
Rekommenderas till: Alla
4/5Bland de bättre!
2014-09-11 av: Yggdrasill (ålder: 15-24, yggdrasill.blogg.se)
Den här mascaran hör absolut till den bra änden av ekomascaror, det finns inte direkt något att anmärka på. Fransarna blir nästan blanksvarta av intensiteten (i den svarta, allltså :) ), får fin böj och form som ändå behåller stunsen, och längd även till de minsta strån. Dessutom, som vanligt med ekomascaror, märks tydligt att fransarna blir friskare, längre, och finare efter en tids användning!
Jag märkte inte av något kladd, och för mig har mascaran suttit där den ska genom både regn och oavsiktliga tupplurar.

Det är ju olika vad man föredrar för mascaraborste, själv föredrar jag egentligen gummiborst och har alltså anledning att gilla denna mindre, men för de som föredrar borst-borstar är den utmärkt!
Rekommenderas till: Alla som gillar borst-borstar!
4/5wow!
2014-02-18 av: Victoria (ålder: 25-34)
Wow! den klart bästa eco mascaran, testat många men denna är bäst.
Minuset är att den luktar honung och svärtar snabbt under ögonen.
Men annars får jag snygga och långa fransar.
Den blöta konsistensen gör inte så mycket minus men man måste hålla på några gånger för att resultatet skall bli bra. Kortare borste, negativt litegrann, tar längre tid. Man får bäst resultat av att lägga flera lager.
Rekommenderas till: alla eco "nördar" ;-)
3/5Funkar men inte mer
2018-01-18 av: Erika
Tycker inte den är så himla bra faktiskt. Efter ett par timmar hamnar det mesta av mascaran under ögonen istället och den smular gärna. Synd då det är svårt att hitta eko-mascaror.
2/5Medioker mascara
2015-05-06 av: Anna
En medioker mascara. Den ger ett ojämnt resultat, börjar rinna lätt och har en ganska obehaglig stark doft.
Rekommenderas till: Skulle inte rekommendera den.
1/5Nej. Nej, nej, nej...
2015-11-27 av: Sofie (ålder: 25-34)
Hade läst så många bra recensioner om denna och att den skulle vara så bra för fransarna, så jag såg verkligen fram emot att använda den. Men vilken besvikelse! Den har redan i princip torkat ut, och då är den knappt använd 3 veckor. Vanligtvis brukar det gå minst 2 månader innan detta händer mina tidigare mascaror. Fransarna klumpar sig, det går inte att sära på dem och det ser bara white-trashigt ut. En vardagssminkning som vanligtvis bara kräver tio minuter tar ungefär det dubbla, om inte mer, med den här skitmascaran. Köper aldrig den här igen, och det borde inte någon annan göra heller.
Rekommenderas till: INGEN!
1/5Dålig!
2014-03-12 av: S
Riktigt dålig mascara. Vattnig och blir lätt smetig!
Rekommenderas till: Ingen
1/5Besvikelse!
2013-09-22 av: Stephanie
Den här mascaran var inte alls så bra som jag hoppats på. Alldeles för vattning och blev snabbt kladdig under dagen. Tog också slut ganska snabbt.
2/5Inte nöjd
2013-02-17 av: Emelie J
Jag köpte den här för att det stod eko på den, men tyvärr kan det vara den sämsta mascaran jag testat :( borsten är liten och tjock vilken gör att det är svårt att fördela bra på fransarna... sen så blir man lätt svart under ögonen. Använt i en vecka men kommer nu beställa min gamla favoritmascara istället fort som attan!!
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.