search

Uniq One
All in One Cleansing Balm

Uniq One All in One Cleansing Balm 350 ml
Tipsa en vän
Efter succéen med Uniq One All in One Hair Treatment hos hemanvändare och salonger över hela världen så kommer nu det perfekta komplementet för att ge ett vackert och välvårdat hår. Uniq One Cleansing Balm är den första produkten med 10 unika fördela… Läs mer här

Uniq One All in One Cleansing Balm

Efter succéen med Uniq One All in One Hair Treatment hos hemanvändare och salonger över hela världen så kommer nu det perfekta komplementet för att ge ett vackert och välvårdat hår. Uniq One Cleansing Balm är den första produkten med 10 unika fördelar som både tvättar och vårdar håret utan att skada det.

Uniq One Cleansing Balm är ett sulfatfritt schampo med 10 unika egenskaper. Rengör effektivt och ger samtidigt vård och glans, så att håret känns mjukt och mer medgörligt.

Dagligt användande av vanliga schampon kan försvaga keratinet i håret, vilket gör håret skört och svagt. Uniq One Cleansing Balm innehåller inga sulfater eller kemikalier som kan skada håret. Konsistensen är helt annorlunda jämfört mot vanliga schampon. Den har en krämigare, härligare konsistens och är berikat med keratin. Håret blir rent och välvårdat.

  • Rengör effektivt & skonsamt.
  • Fantastiskt balsam.
  • Färgbevarande.
  • Ger smidigt & silkeslent hår.
  • Tillför glans.
  • Ger volym.
  • Stärker håret.
  • Skyddar vid värmestyling.
  • Återuppbygger skadat hår.
  • Sulfatfritt.

Användning

Steg 1: Blöt håret med varmt vatten.

Steg 2: Applicera Uniq One Cleansing Balm i håret och massera in produkten i hårbotten. Tillsätt lite mer vatten om det behövs för att fördela produkten över hela hårbotten.

Steg 3: Massera ut produkten i hela håret, från rot till topp. Tillsätt mer vatten om det behövs. Lägg märke till att produkten inte löddrar på samma sätt som när man tvättar med vanliga schampon. Detta beror på att produkten är helt sulfatfri, och därför inte heller skadar ditt hår. Låt verka i ca. 1-2 minuter.

Steg 4: Skölj ur all produkt ur håret och hårbotten med rikliga mängder vatten.

Steg 5: Avsluta med Uniq One All in One Hair Treatment för bästa resultat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Uniq One All in One Cleansing Balm

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Love it!
2014-02-10 av: Anja W (ålder: 25-34, messersmith.blogg.se)
Jag älskar den här produkten! Har inte använt nåt annat i ett års tid nu. Jag har väldigt fina hårstrån och mitt hår blir extremt halt och mjukt med vanligt schampoo och balsam. Uniq one gör mitt hår lite strävare och det blir mer hanterbart, dessutom luktar det helt otroligt gott. Så smidigt att bara behöva använda en produkt i duschen också - spar tid!
Rekommenderas till: Framför allt dem med fint och mjukt hår.
5/5Kanon
2013-06-23 av: Ida E
Håret fickjättemycket glans och jag är platinablond vilket gör att håret ser lite matt ut men balsamet gjorde sitt lilla mirakel :) 1
dofta gott, håret blir lätt att reda ut och känns jättelent som om man gjort en inpackning!
2/5Imponerar inte
2013-08-14 av: Ulrika H (ålder: 25-34)
Använder uniq one all in one hair treatment och den är jag super nöjd med , har köpt den flera gr.
Så jag tänkte att jag provar även denna. Men till min besvikelse. har använt den i ca 3 v nu och min hårbotten blir fet redan efter 1 dag. (jag brukar tvätta håret var 4e dag) Jag har behandlat hår som är ganska torrt. Kanske funkar bättre på dig som har jätte torrt hår?
Rekommenderas till: Dig som har jätte torrt hår.