search

Urtekram
Nordic Birch Cleansing Lotion Moisturizing

Urtekram Nordic Birch Cleansing Lotion Moisturizing
49 kr54 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Nordic Birch har låtit sig inspireras av de nordiska björkskogarna och blåklintens blida doft. Örterna har de hämtat i deras eget ekologiska örteri. En uppfriskande rengöringslotion som tar bort orenheter samt makeup och med dess nattljusolja, jojoba… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Urtekram Nordic Birch Cleansing Lotion Moisturizing

Nordic Birch har låtit sig inspireras av de nordiska björkskogarna och blåklintens blida doft. Örterna har de hämtat i deras eget ekologiska örteri. En uppfriskande rengöringslotion som tar bort orenheter samt makeup och med dess nattljusolja, jojobaolja och mandelolja blir ditt ansikte återfuktat och mjukt.

Deras passion är enkla, ärliga vårdprodukter. Naturen och dess kraftfulla örter är basen i alla deras vårdprodukter, och så har det varit sedan 1972.

  • Återfuktande.
  • Ekologiskt certifierade
  • Veganska & utan onödig kemi, så som parabener & annan syntetisk konservering.
  • Inte testad på djur.
  • 100 % av ingredienserna är naturligt odlade.
  • 12 % av ingredienserna är från ekologiskt lantbruk.

Innehåll: 245 ml

Användning

Massera in i hyn och skölj av med varmt vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Urtekram Nordic Birch Cleansing Lotion Moisturizing

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra
2013-11-30 av: Maria
Tycker det här är en trevlig ansiktsrengöring till ett mycket bra pris. Och ekologisk dessutom! Upplever att min hud trivs bra med denna så kommer nog fortsätta köpa den. Hade önskat att den var lite krämigare i konsistensen, den är ganska lättflytande. Tar även bort lättare makeup så funkar bra som rengöring till vardags. :)
Rekommenderas till: Den som vill ha en billigt och bra rengöring
2/5Bra pris men nej tack!
2013-04-23 av: Joni (ålder: 15-24)
Jag kände mig aldrig ren efter att ha använt den här produkten och jag blev nog inte det heller för efter en halv veckas användning fick jag lite acnefinnar på hakan vilket inte var så trevligt, haha. Men smink tog den bort och den funkar nog bra till torrisar och de som inte har särskilt oren/fet hy.

Förresten så kan den nog funka bra till de flesta om man använder en toner efteråt, men för mig var den inte alls särskilt bra. :)
Rekommenderas till: Torrisar och de som skulle kunna använda denna endast till sminkborttagning.