search

Valentino
Valentina Acqua Floreale EdT

Valentino Valentina Acqua Floreale EdT
Tipsa en vän
Valentino Valentina Acqua Floreale EdT är en tolkning av originaldoften Valentino Valentina EdP, som en symbol för fräschör och ledig elegans. Doften är komponerad som en italiensk blombukett med fruktiga inslag. Läs mer här

Valentino Valentina Acqua Floreale EdT

Valentino Valentina Acqua Floreale EdT är en tolkning av originaldoften Valentino Valentina EdP, som en symbol för fräschör och ledig elegans. Doften är komponerad som en italiensk blombukett med fruktiga inslag.

Inspirerad av Valentina, hennes värld och hennes livsstil, är Acqua Floreale som en promenad genom grönskande natur, omsvept av de sensuella och spännande dofterna från en trädgård på sommaren. Doften öppnar upp med en gnistrande friskhet av bergamott som är kombinerad med de utsökta noterna av neroli som efterföljs av en harmonisk blandning av mimosa, jasmin, apelsinblomma och natthyacint. Varma och sinnliga noter av amber och patchouli avslutar den härliga buketten.

Doften är elegant och sofistikerad full av lyster, energi och fräschör. Den väcker sinnen och förför, samtidigt som den framhäver den vibrerande livsglädjen hos den moderna Valentino-kvinnan.

  • Skapad av Olivier Cresp.

Doftnoter

Toppnoter

Bergamott & Neroli.

Hjärtnoter

Mimosa, Jasmin, Apelsinblomma & Natthyacint.

Basnoter

Amber & Patchouli.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Valentino Valentina Acqua Floreale EdT

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mild, sprudlande glädje
2017-07-09 av: Camilla
En fin blomstrig och romantisk doft