0

Hårinpackning, hårolja och serum

Ge ditt hår det lilla extra i form av exempelvis en vårdande hårolja, serum eller inpackning. Att vårda ett torrt och skadat hår med bra hårvård gör att du kan få ett naturligt vackert och friskare hår. Tänk på att håret utsätts för yttre påfrestningar av olika slag – varje dag! Som exempelvis väder, föroreningar, sol men även värmeverktyg (om du använder det).

Reparera ett torrt, frissigt eller skadat hår med en inpackning som ger ditt hår den extra vården som det faktiskt behöver. Hos oss finner du alla olika typer utav hårvård för olika typer utav hårtyper – lockiga, raka, korta, längre, färgade eller skadat hår. Precis som med ditt schampo och balsam är det viktigt att också att din vårdande produkt, oavsett om du väljer hårinpackning, hårolja eller hårserum, matchar ditt hår och dina önskemål. Vi har någonting för alla typer utav hår, med olika konsistenser och härliga dofter. Inpackning är upp till var och en hur ofta men väljer att ha denna i håret, men 1-2 gånger i veckan gör ofta susen.

Applicera din hårinpackning på rätt sätt:

För att få bäst effekt av din hårinpackning bör du applicera din hårinpackning efter schampo och innan balsam. När du har schamponerat ditt hår är hårstrået rengjort och öppet, redo för att ta emot vård, fukt och näring i form av en hårinpackning. Balsam, som du applicerar sist, sluter dina hårstrån och gör håret slätare och mjukare.

574 produkter
Uniq One All in One Hair Treatment
Köp 2 för 200 kr
Medelbetyg: 4/5 (29 recensioner)
149 kr
SACHAJUAN Hair Repair
Medelbetyg: 3,5/5 (3 recensioner)
Från: 159 kr
Kérastase Resistance Travel Kit
149 kr (Värde 349 kr)
Kérastase Discipline Travel Kit
149 kr (Värde 349 kr)
Kérastase Elixir Ultime Travel Kit
149 kr (Värde 399 kr)
Kevin Murphy Repair - Me Trio
779 kr (Värde 897 kr)
Redken Extreme Duo
349 kr (Värde 374 kr)
Lee Stafford CoCo LoCo Trio
229 kr (Värde 267 kr)
Vårdande/Inpackning
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare
  • Gravera din produkt nu
  • Snabba leveranser