search

Veet
Easy Wax Electrical Roll-On Kit

Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit
445 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett enkelt, smidigt uppvärmt vaxsystem som ger dig möjligheten till samma vaxresultat hemma som på en salong! Veet Easy Wax™ avlägsnar skonsamt håret från roten och ger dig mjuk, len hy i upp till fyra veckor. Veet vaxprodukter har samma ingred… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit

Ett enkelt, smidigt uppvärmt vaxsystem som ger dig möjligheten till samma vaxresultat hemma som på en salong! Veet Easy Wax™ avlägsnar skonsamt håret från roten och ger dig mjuk, len hy i upp till fyra veckor. Veet vaxprodukter har samma ingredienser som produkterna som används på skönhetssalonger och tar bort håret med roten från första appliceringen. Det tar effektivt bort hår ända ned till två mm.

Det är särskilt utformat med naturligt bivax och passar alla hudtyper, inklusive känsliga. Huden återfuktas och förblir silkeslen i upp till fyra veckor!

Håller vaxet vid rätt temperatur
Den självuppvärmande enheten värmer vaxet till rätt temperatur.

Säkerställer ren & jämn applicering
Roll-on-applikatorn säkerställer rena och tunna vaxlager som ger jämn täckning överallt.

Det finns två olika Easy Wax-refillers, en för ben och armar och en med en mindre roller som är särskilt avsedd för bikinilinjen och under armarna. Veet Easy Wax extraremsor är också tillgängliga.

Detta kit innehåller
  • 1 x 50 ml roll-on vaxrefill, särskilt avsedd för användning på ben & armar.
  • 24 x icke-vävda vaxremsor.
  • 4 x Perfect Finish-våtservetter.
  • 1 x instruktionsblad.
  • 1 x strömsladd.
Information
  • Tid: 20 minuter uppvärmningstid + vaxning.
  • Hudtyp: Alla hudtyper, även känslig hud.
  • Hudområde: Ben och kropp.

Användning

Steg 1: Fäst vaxrefillen ordentligt på värmeenheten.

Steg 2: Koppla in enheten. Rätt temperatur uppnås efter 20 minuter. (Max uppvärmning 40 minuter.)

Steg 3: Applicera vaxet i riktning med hårväxten.

Steg 4: Applicera en remsa på huden där du applicerat vaxet. Gnugga upprepade gånger i riktning med hårväxten för att se till att vaxet fäster ordentligt.

Steg 5: Håll huden utsträckt. Dra omedelbart och så snabbt du kan av remsan över sig själv i motsatt riktning mot hårväxten. Remsan kan användas flera gånger under samma vaxningstillfälle.

Steg 6: När du är färdig kan du torka bort kvarblivet vax med en Perfect Finish-våtservett.

Tips när du vaxar!
  • Dra inte av vaxremsan utåt, det bryter bara av hårstråna.
  • Om du vaxar dig inför ett speciellt tillfälle, försök att undvika att göra det kvällen innan för att undvika avslöjande rodnader.

Veet® EasyWax™ refill 50 ml
Glycerylrosinate, flytande paraffin, Cera Alba, härdat mikrokristallint vax, CI 77891, CI 26100

Veet® Perfect Finish våtservetter
Flytande paraffin, hexyldecyl-stearat, parfym, tocoferylacetat, apelsinskalsolja, limonen, cederträbarkolja, geraniumolja

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Positivt överraskad!
2013-05-16 av: Sara R (ålder: 15-24, fylldittlivmedkrlek.blogg.se)
Jag fick möjligheten att prova den här produkten genom Buzzador och till en början måste jag säga att jag var skeptiskt till att det här skulle vara bättre än något annat vax men jag måste faktiskt säga att jag är positivt överraskad eftersom det här var mycket lättare, en produkt jag kommer använda i fortsättningen när jag väljer att vaxa benen.

Något jag tyckte var mindre bra var att det var svårt att få bort resterna av vaxet från benen, men efter att ha läst en del tips på hur man lättast får bort det så är det nog inte alls så svårt! ;)
Rekommenderas till: Alla som vill prova ett prisvärt vax! :)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Nöjd.
2013-06-07 av: Johanna O (ålder: 25-34)
Rekommenderas!
Rekommenderas till: Alla
5/5Mycket bra!
2013-06-06 av: Mikaela F (ålder: 25-34, forceblade.tumblr.com)
Jag fick möjligheten att testa denna produkten genom Buzzador.
Jag hade aldrig vaxat benen tidigare så jag var lite orolig över smärtan. Har epilerat benen och det har gjort riktigt ont.

Apparaten värmer upp sig på 20-40 minuter. Den var lätt att använda, men det tog lite tid att bli klar. I instruktionerna står det att man kan koppla ur sladden medan man använder den, men jag rekommenderar att ha den i just eftersom det kan ta ganska lång tid och vaxet kallnar.
Jag blev lite chockad över att det inte gjorde ont alls att dra av vaxremsorna, inte ens vid anklarna och knäna där jag annars brukar vara extra känslig. Dock var det svårt att få med allt hår just vid knäna.

Resultatet har varit bra. Jag blev lite röd i början, men det försvann fort.
Produkten utlovar lena ben i upp till fyra veckor, men riktigt så länge har inte stämt på mig.

Det jag vart mest orolig över är att vaxet ska ta slut. Man använder ändå ganska mycket om man vaxar båda benen, men än så länge finns det kvar i min och jag har använt den två gånger.

Jag kommer fortsätta köpa detta vax!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Otroligt enkelt och effektivt!
2013-06-05 av: Sara S (ålder: 15-24)
Denna produkt var otroligt enkel att använda, helt utan kladd. Det var väldigt enkelt att värma upp vaxet, bara att sätta in kontakten i väggen och vänta.
Det var också smidigt att applicera vaxet och det blev ett perfekt lager av vax som gjorde att man kunde vaxa väldigt systematiskt. Tack vare efterbehandlingen behövde man inte heller duscha direkt och stå och skrubba för att få bort vaxet.
Rekommenderas till: Vänner som jag vet rakar eller vaxar benen och vill ha ett smidigare alternativ
5/5Fantastisk!
2013-06-05 av: Henny S (ålder: 25-34)
Jag har fått chansen att prova denna produkt genom Buzzador och jag är riktigt nöjd med denna!
Har aldrig vågat vaxa mina ben sedan nio år tillbaka då jag tyckte det var så smärtsamt men så glatt överraskad jag vart av Veet! Var inte alls smärtsamt och fick ett jätte bra resultat!
5/5 från mig!
5/5helnöjd!
2013-06-04 av: Nina H (ålder: 15-24)
Jag är buzzador och fick möjligheten att prova det här waxet i en kampanj. Har tidigare använt wax från veet och speciellt gillat deras varmwax, men det har kladdat något fruktansvärt.. Detta däremot rullas enkelt på benen (se bara till att det verkligen fått värmas ett bra tag). Lite längd måste håret ha för att allt ska fås med på remsan, men då försvinner verkligen ALLT! Är verkligen jättenöjd! Kommer att köpas igen och igen och igen! :)
Rekommenderas till: Rekommenderas till alla som vill ha fina hårfria ben!
5/5Nöjd!
2013-06-04 av: Lisa B (ålder: 25-34)
Fick testa denna produkt via buzzador och jag är jätte nöjd! Super enkel att applicera och blir inget kladd efteråt. Har inte använt hyvel tidigare utan epilator. Med vaxet går det mycket fortare att få släta ben smärtfritt!
Rekommenderas till: Alla som vill få lena ben snabbt och hålla sig hårfri längre!
5/5Överträffade mina förväntningar
2013-06-04 av: Susanne c (ålder: 15-24)
Jag har provat den här produkten via Buzzador. När jag fick produkten tyckte jag den verkade klumpig och förstod inte riktigt hur man skulle göra. Jag var också lite rädd för det faktum att det var VARMvax.

Häromdagen var det dags för test! Sambon fanns med som assisterande, och jag satte igång. Det tar ett tag innan vaxet blev varmt, men när det väl blev det gick det superenkelt att dra på! Jämt och fint, bättre än jag någonsin hade trott! Det var inte heller för varmt, utan alldeles lagom för att "bedöva" lite.

Mina ben är lenare än någonsin (kan tillägga att jag sparat ett tag.. ) och här är en som snart kommer beställa en refill!
Rekommenderas till: Dig som inte vill kladda med vanligt vax men ändå få perfekt resultat!
5/5Veet
2013-06-04 av: amanda (ålder: 15-24)
Jag har alltid använt Veet´s vaxremsor som man värmer mellan händerna och har varit mycket nöjd med resultatet. Men fick prova denna produkt genom Buzzador och blev positivt överraskad.

Perfekt lagom mängd med vax och i rätt temperatur! Jättebra resultat, som på salong och väldigt smidigt
5/5Helt otroligt!
2013-06-04 av: Guianitza M (ålder: 25-34)
Jag köpte denna produkt för någon månad sen, och kan säga att den är helt otrolig! Det är så lätt att använda, det går fort och jag behövde inte vaxa igen förr än efter ca 6 veckor.
Har vaxat innan många ggr, och testat varm och kall vax. Men denna var på en hel annan nivå och rekommenderas stark till alla, ny började som en person som är van att vaxa.
Hade jag kunnat ge 10 stjärnor jag hade jag hjort det! Suuuuper nöjd!
Rekommenderas till: Till alla!
5/5Fem stjärnor!
2013-06-01 av: Malin R (ålder: 15-24)
Med roll on kittet slipper man stå och värma vax i micron och gissa sig till den perfekta värmen på vaxet. 20min i vägguttaget sen är det bara att köra! Jätte lätt och effektivt. Helt klart prisvärt!
Rekommenderas till: Som tröttnat på att lägga pengar på vaxremsor!
5/5Mycket bra!
2013-05-30 av: Emma O (ålder: 25-34)
Jag är en Buzzador och fick möjlighet att testa den här produkten och jag måste säga att jag är supernöjd! En smidig produkt att använda. Jag har använt vax i flera år men det är första gången jag är såhär nöjd. Bara att sätta i kontakten och vänta 20 min sen är det bara att applicera vaxet och remsan.
Produkten kostar en del pengar men det är det värt då produkten är så smidig att använda!
Kan bara rekommenderas:)
Rekommenderas till: Till dom som vill testa något som verkligen fungerar:)
5/5Helt klart värt pengarna!
2013-05-21 av: denice d (ålder: 25-34)
Jag är en buzzador och fick hem denna produkt för testning.
Första gången jag testade vaxningen så hade jag för korta hårstrån så det blev inget vidare. Jag lät det gå ett par dagar till och då gick det mycket bättre. Den är jätte enkel att använda. Bara sätta i kontakten och vänta 20min för uppvärmning. Sen är det bara att applicera på vaxet (som gick super lätt) och sätta på en remsa, pressa på och sen dra bort. Det blev inge speciellt mycket kladd efteråt som det brukar kunna bli med vaxning. Testade sedan att vaxa under armarna, jäklar vad ont det gjorde. Men tusen så effektivt! En vecka senare och det är fortfarande silkeslent. Love it! Jag rekommenderar den här produkten innerligen, det är helt klart värt pengarna. Jag tror att ingen kommer bli missnöjd. Buy it!
5/5väldigt positivt överraskad
2013-05-18 av: Sofi L (www.minviktminskningsresa.blogg.se)
Jag är en buzzador och fick äran att testa denna produkt.
För en som aldrig vaxat sina ben o använt endast gel o rakhyvel, kommer jag nu använda just denna produkten.
väldigt lätt och använda, tog lite tid innan man fick rätt på tekniken men nu går det bra :) trodde det skulle göra jätte ont men kännde knappt något.

det var vekligen inte kladdigt utan lätt och använda, väldigt effektivt , tog bort oönskat hår, trodde det skulle göra mega ont o räkna till 3 o första gången blev jag paff över att det inte känndes något.

denna produkt varmt rekomenderas. och kommer själva att använda denna framöver, toppen att det finns refill o köpa
Rekommenderas till: alla som vill prova ett lättanvänt o prisvärt vax
5/5Effektiv!
2013-05-16 av: Maria H
Fick via Buzzador tillfälle att testa denna produkt och den har överträffat mina förväntningar. Jag har tidigare använt både vax stripes som jag varit någorlunda nöjd med samt vax på burk som mest har varit kladdigt. Den här produkten är dock lättapplicerad, kladdar inte, gör inte ont och framför allt så tar den bort hår effektivt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha lena ben
5/5riktigt nöjd
2013-05-16 av: marie k (ålder: 25-34)
Jag är en buzzador och fick i testa denna produkt. Jag är riktigt nöjd, blir inte lika kladdigt överallt som med andra vax produkter jag har testat. Dock så räcker de inte för min del att bara dra vaxet en gång på benet utan måste ta två- tre ggr på samma ställe innan jag lägger på remsan, dock får man kämpa med att få bort vaxresterna från kroppen men annars så får den med allt hår. Ska sätta mig nu och beställa refiller och fler remsor. kommer använda easy wax electrical flitigt
Rekommenderas till: de som varit missnöjda och tycker det är bökigt med "hemma vax"
4/5Gör sitt jobb
2017-04-24 av: Maria N (ålder: 25-34)
Lätt att använda, blir ett lagomt lager vax, men tycker att den inte riktigt får tag i alla hårstrån som jag önskar.
4/5Love it!
2013-08-14 av: Luiza (ålder: 25-34)
Denna fick jag testa genom Buzzador.

Jag kan verkligen rekommendera den här produkten till er som vill ha ett smidigt sätt att vaxa. Jag har alltid tyckt att det är så drygt att behöva stå med en burk, värma upp, smeta på vax och få det rätt- allt blir så himla kladdigt och tidskrävande. Kanske är det jag som inte har tålamod nog, men det finns ju personer som jag, och då är denna lilla skapelse väldigt förmånlig.

Man sätter bara in refillen i behållaren, och sätter den i laddaren. Jag väntade ca 30 min, och strök sedan på benen. Vaxet fördelade sig jättebra, och påtal om själva vaxet- så är det ett väldigt bra vax. Rosa, doftar gott och gör sitt jobb.

Jag kommer verkligen köpa refillerna till den här, supersmidigt!
Rekommenderas till: Till dig som tycker vanligt vax är krångligt, och vill ha något smidigt och mindre tidskrävande.
4/5Mycket bra!
2013-06-06 av: Sandra M (ålder: 25-34)
Har provat produkten som jag fått turen att prova från Buzzador på både mig och min man. På mig fungerade den utmärkt! Första gången gjorde det så ont så jag inte kunde fortsätta. Men fullföljde det sen! Vilket resultat! Hur Lena och fina som helst!!
Dock står det att man kan använda ett papper flera gånger. Det gick inte när jag provade mannen. Vaxade över hans tatuering på ryggen. Så det gick åt mer papper än vad jag trodde.
Denna kommer helt klart användas fler gånger!
Rekommenderas till: Alla!
4/5Bra
2013-06-04 av: jessica
Jag provade denna produkt genom buzzador. Jag tycker att den var helt okej, allt hår försvann eftersom man fick ett mycket tjockare lager utav rollern än med vanliga vaxremsor.

Det enda som jag tycker var lite negativt var att det tog så lång tid innan vaxet blev varmt, men eftersom produkten var såpass bra som den var så är det värt att vänta.
Rekommenderas till: alla
4/5Positivt överraskad
2013-06-04 av: Erika S
Har alltid varit känslig mot att vaxa och tycker även att det varit krångligt och kladdigt när man måste värma upp och ha sig.

Veet överraskade mig faktiskt riktigt mycket med sin enkelhet och än så länge har jag inte upplevt några problem med inåtväxande hår efter vaxningen.

Tycker även att priset var riktigt bra och absolut värt att köpa denna.
Rekommenderas till: Alla
4/5positivt
2013-06-03 av: Jeanette F (ålder: 25-34, mumlanz.blogspot.com)
Tyckte detta va bra. Har provat vanligt wax man stryker på med pinne annars och det va så kladdigt, men detta va ju otroligt smidigt.
4/5Veet Easy Wax (buzzador)
2013-05-31 av: Ekaterina L (ålder: 15-24)
Jag är en Buzzador och fick möjlighet att testa den här produkten , blev ganska nöjd då jag igentligen har undvikt vax för att slippa kladdighet samt bränna sig. Tog nästan allt på en gång, kommer definitivt att anvämda mer :)
Rekommenderas till: De som vill ha lättapplicerat vax och slippa all kladd
4/5Positivt överraskad!
2013-05-29 av: Katarina (ålder: 25-34)
Jag har fått möjlighet att prova denna produkt genom Buzzador. Jag var ganska skeptisk till en början då jag inte har haft bra erfarenheter av hemmavax tidigare. Redan första gången jag provade produkten så gillade jag den. Den tar effektivt bort håret och jag fick bara göra om på enstaka ställen där det var svårt att komma åt. Lätt att applicera. Doften är bra mycket bättre än andra jag testat som luktat permanentvätska. Ett minus är att det kan vara lite svårt att få bort vaxet efter användning men det finns små knep man kan ta till för att lösa det också.
Rekommenderas till: Alla som vill bli av med behåring en längre tid men inte krångla till det för mycket.
4/5Bra för hårborttagning på ben! Men lång väntetid.
2013-05-28 av: Karina L (ålder: 25-34)
Jag har testat produkten som buzzador.
Jag har provat produkten ett par gånger. Det står på förpackningen att produkten ska värmas 20-40 minuter, tyvärr tar det alltid minst 40 minuter innan vaxet är hanterbart. Men när det väl är varmt går det jättelätt att applicera. Det är inte som färdiga remsor där det ofta blir för breda remsor så man inte får med allt som man "fäst" vid när man rycker. Jag hade "vinterpälsen" kvar när jag testade första gången och då är man ju lite extra känslig men med den här produkten gjorde det inte ens ont.
Jag har även testat under armarna men det fungerade inge vidare, den smala aplikatorn som rekommenderas för hårborttagning under armarna i instruktionerna finns inte med den här för ben och armar. Jag fick bort totalt tre hårstrån under armarna. Det fäste som inte. Jag har provat två gånger utan att få till det. Håren är inte för korta.
För benen är produkten dock oslagbar! Trots lång väntetid, man får vara kreativ i väntan på, hitta på annat att göra eller se till att koppla in långt innan man vill vaxa.
4/5Aldrig raka mer
2013-05-28 av: Sara L (ålder: 25-34)
Även jag fick möjlighet att prova denna produkt genom Buzzador. Det tog ett tag innan jag vågade prova men såhär efter kan jag inte förstå varför jag lagt så mycket tid på att raka benen och inte vaxat förut. Var lite svårt innan man fick in det rätta sättet så första benet blev inte lika bra som andra. Men jag kommer definitivt fortsätta med detta och rekommenderar det varmt.
4/5Prisvärd och proffsig!
2013-05-28 av: Sara D
Jag brukar vaxa mig på salong, har vaxat hemma också men föredrar salong eftersom det blir så kladdigt nät man gör det hemma. Men nu när jag har testat denna produkten (älskar att vara buzzadormedlem) så kommer jag att vaxa mig hemma. Resultatet blir lika proffsigt och bra som på salong och så kladdar det inte. Kan absolut rekommendera denna!
4/5Nööjd!
2013-05-25 av: amanda r (ålder: 15-24)
Fick hem denna produkt från buzzador.
Har nu testat att använda den på benen och den överträffade mina förväntningar. Den tog bort håret bra och var himla smidig att använda.
Efteråt var benen relativt lena men fick ändå använda min epilator för att ta bort de sista hårstråna.

Jag trodde dock att man skulle kunna återanvända remsorna man fick med till produkten för det har man kunna på många andra produkter men det gick inte här. Kanske lät jag inte de ligga tillräckligt länge i vattnet men jag fick iaf kasta mina och det är lite negativt i mina ögon.

Men jag är i det stora hela nöjd och kommer lätt att använda denna produkten igen då det var så smidigt att dra på vaxet samt att det gav ett bra resultat .
Rekommenderas till: Alla som vill vaxa sig på ett enkelt och smidigt sätt.
4/5Underbar!
2013-05-23 av: Emma J
Jag har fått testa denna genom Buzzador och fy vad bra den är!! Jag brukar ha stubb redan efter 1 dag men nu mer än en vecka senare så är jag fortfarande len. Den är jättelätt att använda och vaxet blir inte för varmt. Jag rekommenderar verkligen denna! !

Skulle dock kanske behövas fler servetter för att få bort vaxet, inte alla som har barnolja hemma. ;-)
Rekommenderas till: alla som vill lägga band på hårväxten!
4/5Buzzador.
2013-05-22 av: Rebecca A (ålder: 25-34)
Jag har fått chansen att via buzzador testa och marknadsföra ett antal produkter ifrån veet.
Jag har tidigare gått på salong och vaxat benen, men känner att med denna produkten kan jag lika gärna göra det hemma. Har två barn så pengar och tid är inget som jag har jätte mycket av =) men detta vax är prisvärt och super enkelt att använda. Sen att resultatet inte håller i fyra veckor beror juh så klart på person till person. dock lite svårt att få bort resterna och det hade nog behövts några fler finish våtservetter, men absolut ett vax värt att testa.
4/5Bästa vaxet jag testat hemma
2013-05-21 av: Angelica E
Jag är också en buzzador och fick chansen att testa Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit.
Jag har testat lite andra vax förut och måste säga att detta är det bästa hittills! Det var enkelt att använda, kladdar inte och det gör inte alls ont. Supersmidigt med uppvärmningsenheten som applicerade ett jämnt lager med vax på huden.
Det enda negativa är att inte alla hårstrån kom med, dock fler än vad det brukar... tror det handlar mer om teknik är produkten. Så detta rekommenderar jag verkligen och kommer själv använda det fler gånger!
Rekommenderas till: alla som vaxar hemma och till de som vill testa för första gången
4/5Bättre än väntat!
2013-05-20 av: Sara S (ålder: 15-24)
Även jag har fått tillfället att prova denna produkt via buzzador. Brukar vanligtvis använda rakhyvel så tänkte att det skulle vara bra att prova något nytt. Jag kan därför inte jämföra den med andra vax-produkter, utan jämför här mot hur det är med rakhyvel.

+ reglerar värmen så att det blir perfekt temperatur!
+ lätt att använda
+ inte så kladdig
+ bra resultat överlag
dock kommer inte alla hårstrån med, så man använda rakhyveln till dessa.

Annars är jag verkligen positivt överraskad och rekommenderar denna produkt!
Rekommenderas till: De som tyckt det var bökigt med vax tidigare borde prova detta!
4/5Mycket nöjd
2013-05-20 av: ES (ålder: 25-34)
Jag fick testa denna produkt via Buzzador. Jag tyckte den var riktigt bra. Lätt att applicera, inget kladd och bra resultat.
4/5Inget kladd!
2013-05-19 av: Sandra B (ålder: 15-24)
Jag fick via Buzzador erbjudande om att prova Veet Easy Wax. Jag tyckte produkten var kanon bra. Väldigt lite kladd, lätt att applicera vaxet, lätt att lägga på remsan och dra bort vaxet. Det gjorde inte speciellt ont heller.

Det negativa är att det är svårt att göra på baksidan av benen själv.
Rekommenderas till: Alla
4/5Effektivare än veet varm wax
2013-05-19 av: Emmelie (ålder: 25-34)
Fick även jag möjligheten att testa denna produkt ifrån Buzzador.
Fördelarna jag hittat hos denna produkt
+ Mindre smärtsamt än andra liknande produkterna
+ Lättapplicerad när den uppnått rätt temperatur
+ Man bränner sig inte då produkten reglerar värmen själv så den alltid är rätt.
+ Pappersremsorna går att använda fler än en gång med detta vax
+ Följer med många pappersremsor
+ Tar bort nästintill alla strån

Nackdelarna med easy wax
- Fungerar EJ i armhålor, smärtsamt, blåmärken och vaxet går knappt att få bort
- Fastnar lätt på saker runt ikring, tappar man en vaxremsa på golvet eller badkarskant då är det riktigt kämpigt att få bort
- Man blir lätt väldigt torr efter vaxningen
Rekommenderas till: De som vill ha ett effektivt vax som är lätt att använda.
4/5överlag nöjd
2013-05-13 av: Alex
Tyvärr tog det ett tag innan man fick in tekniken hur man skulle göra, det blev bara kladdigt och håret följde inte med... Men man väl fick in tekniken gick det jättesmidigt :) Dessvärre tog alla remsor slut så jag fick ta fram rakhyvel det sista. Jag har redan beställt en refill + fler remsor då jag (när jag väl förstått hur jag skulle göra) blev väldigt nöjd :) dock ett stort minus för att det överblivna vaxet är väldigt svårt att få bort
3/5Aj och OJ
2013-06-06 av: therese l (ålder: 25-34)
Eftersom jag är en Buzzador fick jag möjligheten att prova denna produkt. Först tänkte jag att "det kanske bränns att he på det varma vaxet på mina ben"... Men det gjorde det inte, det var bara så där skönt varmt. Jag är nog en sån där mesig tjej, eftersom jag tyckte att det gjorde så förbenat ONT att vaxa benen, och tycker inte att det är värt det. Men de flesta andra tjejerna tycker nog att det är värt det och i så fall kan jag rekommendera denna produkt, för ont eller ej, det FUNKAR.
Jag blev alldeles len om benen och det tog någon vecka innan det började växa ut igen. Dessa "eftervårdsservetter" luktade superfrächt, men det var ganska svårt att få bort vaxet från huden.
Aj, vad ont det gjorde, och Oj vilket resultat!!
Rekommenderas till: Alla hårda brudar som vill bli av med kroppsbehåringen helt enkelt!! :)
3/5Första gången med vax
2013-06-05 av: Emelie S
Fick testa denna produkten via buzzador och jag måste erkänna att jag var skeptisk. Jag har aldrig vaxat benen och var "rädd" för smärtan. Det som var ett problem för mig var att det tog ett tag innan jag fick in den rätta tekniken. Och att allt hår inte följde med. Men det kan ha och göra med att jag var nybörjare, så förhoppningsvis går det bättre nästa gång.

Precis som någon annan skrev var det svårt att få bort vaxet. Men efter att ha läst runt och fått tips, så tror även jag att det kommer bli bättre nästa gång.

Lycka till med vaxandet!
3/5Älskade idén
2013-06-04 av: Johanna R (ålder: 25-34)
Fick möjlighet att testa Veet Easy wax genom Buzzador.
Och som sagt ÄLSKADE idén, gillade resultatet så där...
När jag fick reda på att var antagen till kampanjen började jag genast att spara ut håren på benen för att uppnå bästa resultat. Längden på mina hårstrån hann och bli ca 7-8 mm långa innan jag fick möjlighet att prova. Jag följde instruktionerna som en religös, värmde vaxet, provade innan på papper och värmde lite till... och ändå blev resultatet så pass ojämnt att jag ändå fick gå efter med hyvel. Kändes som dubbelt jobb.

Men till killens rygg funkade vaxet klockrent! :)
Rekommenderas till: Till dom flesta :)
3/5Okej!
2013-06-02 av: elin h (ålder: 25-34, elina85.blogg.se)
Har som buzzador testat den här produkten och mitt genomsnittliga intryck är att den är okej - varken mer eller mindre. Jag har många tunna, ljusa hår på benen och jag upplever inte att de följer med vaxet, så kanske att den här typen av produkt passar bättre för de som är mer "håriga". Ett plus är dock att produkten var lätt att använda, väldigt smidig! Fler remsor med i paketet hade inte skadat det heller. Trevlig doft, lätt att få bort vaxet med tillhörande servetter.
Rekommenderas till: De med kraftig behåring
3/5Buzzador
2013-05-30 av: Hanna A (ålder: 25-34)
Fick prova denna produkt via buzzador och har provat deras varmvax innan. Resultatet blev bra, fast jag tyckte det var klumpigt att få ut vaxet på anklarna. Tyckte vaxet inte blev jämt varmt (trots 40 min värmning) så hade sladden i under tiden vi vaxade mina ben. Tyckte även överflödigt vax var svårt att få bort från huden efteråt (trots gnuggande med svamp) och fick slänga alla remsor då vaxet satt stenhårt fast! Dock tycker jag principen att slippa hålla på att micra vaxet efter en visst tid var bra men veet bör nog se över själva vaxet så blir produkten mkt bättre.

Men är ändå nöjd med resultatet och kommer i fortsättningen vaxa benen :)
3/5Veet Easy Wax fungerar verkligen bara hårstråna inte är för korta!
2013-05-29 av: Erika R (ålder: 25-34)
Jag fick möjligheten att testa Veets nya Easy Wax genom Buzzador. Den är himla behändig då man bara värmer upp vaxet genom att plugga in kabeln till roll on-funktionen i jacket och sedan rollar ut vaxet på benen, något som gör vaxandet mindre kladdigt! Man sölar inte ner särskilt mycket alls då roll-on-applikationen gör det så enkelt. Jag hade ganska korta hår så av den anledningen tog den inte så bra men jag testade även på min sambo bara för att se ifall den var effektlös eller ifall dt var mina hårstrån som var för korta! Jag kan då lugnt säga att den var effektFULL!! Sambons smalben kommer inte ha hår på hela sommarn nästan, det blev lent som en babyrumpa! Så den är grym egentligen, hårstråna måste bara vara lite längre. Den passar alltså alldeles utmärkt nu inför sommaren om man låtit hårstråna växa lite längre under vintern eller då man under vintern kanske inte rakar benen lika ofta så dem hunnit växa lite.
3/5Inte speciellt nöjd
2013-05-27 av: Cath S (ålder: 25-34)
Jag fick testa denna genom buzzador och jag kan inte påstå att det är specillt mycket bättre eller smidigare än deras färdiga waxstrips eller vanligt vax. För det första tar det 20 min att värma upp vaxet och jag tycker inte att det sprids ut speciellt bra.
Sedan får man inte med alla hårstrån, iaf inte på mig. Så jag skulle inte köpa den här produkten.
3/5Buzzador
2013-05-24 av: Caroline W (ålder: 25-34, mysticcc.blogg.se)
Fick möjligheten att testa denna produkt via Buzzador och jag tyckte det fungerade riktigt bra och smidigt!
Rekommenderas till: Alla
3/5Veet Easy Wax- det är vad det heter, lätt!
2013-05-23 av: Elin A
Jag fick chansen att testa Veet Easy Wax genom Buzzador (buzzador.com). Jag var lite skeptisk till produkten, då jag testat andra vaxremsor tidigare och inte varit nöjd. Jag anser att denna produkt var väldigt lätt att använda, man behövde inte "lusläsa" bruksanvisningen för att förstå hur man använder den och appliceringen var väldigt smidig. Det tar lite tid för vaxet att bli varmt men har man det i åtanke när man väl ska använda Veet Easy Wax så är det inga problem, man kan göra annat under tiden och behöver inte vakta det på något sätt. När vaxet väl är varmt och man ska applicera det på kroppen så går det riktigt smidigt, det är bara att rolla på! Själva vaxningen gjorde inte ont, det känns litegrann men det är inte värre än att noppa ögonbrynen. Jag fick inte med allt hår när jag vaxade mina ben så fick "gå efter" med rakhyveln och det uppstod röda prickar på benen och det sved någon timme efter vaxningen. Servetterna som man fick med för att ta bort vax-rester fungerade bra.

Nästa gång jag använder Veet Easy Wax så ska jag se till att utföra vaxningen direkt efter att jag duschat och är varm, för jag tror nog att jag kan få med lite mer hår då.
Rekommenderas till: Alla :)
3/5Smidig att använda
2013-05-19 av: Fanny S
Har fått en sån här via buzzador. Måste säga att jag tyckte om själva idén och den var smidig att använda. Vaxet blev inte så brännande hett som det kan bli av det vanliga varmvaxet. Vaxet blev jämnt och tunt fördelat. Massor med hår som inte följde med, så var ändå tvungen att använda epilatorn efteråt. Kanske var det jag som inte lyckades, men ska ge den ett försök till. Mestadels plus!
Rekommenderas till: Till de som inte vill bränna sig något mer av vanligt varmvax.
3/5Lätt
2013-05-18 av: Sagogrynet (sagogrynet.blogg.se)
Även jag fick möjlighet att testa produkten via Buzzador. Överlag är det en bra produkt. Lätt att applicera och resultatet blir bra. Största fördelen är att allt kladdande med vax från burk försvinner och exakt rätt mängd vax kan användas per gång. Nackdelen är att överblivet vax som fanns kvar efter vaxningen var otroligt svårt att få bort. Jag fick skrubba ordentligt.
Rekommenderas till: De som vill ha lättapplicerat vax.
3/5OK!
2013-05-16 av: Astrid (ålder: 15-24)
Jag är överraskad för att veet-vaxet fungerade bättre än de jag provat tidigare, då jag varit missnöjd med deras vaxer innan. Det fungerade bra och var effektivt, dock var det mycket småstrån som vägrade följa med, vilket resulterar att man inte alls får den lena känslan som veet påstår och att man ändå måste plocka fram rakhyveln ändå. Jag ska dock ge det en chans till och förhoppningsvis gör det inte lika ont denna gång.

Provade även att vaxa armhålan och resultatet blev blod och öm i flera dagar, dessutom följde inte mycket hår med över huvud taget.
2/5Okej men inget för ovan
2013-06-06 av: Isabell (ålder: 15-24)
Jag fick testa denna produkt via Buzzador och jag hade ganska höga förväntningar. Tyvärr blev jag besviken, jag tyckte inte det var smidigt att rulla ut vaxet på huden, allt hår kom inte bort och det var jätte svårt att få bort vaxresterna. Jag har aldrig testat att vaxa benen innan men jag kan tänka mig att det blir lite lättare ifall man är van vid att vaxa. Inget jag kommer testa igen, tyvärr.
2/5Easy
2013-06-04 av: Em
Provat denna via Buzzador och är glad att jag fick chansen eftersom jag själv antagligen inte hade köpt den då jag tappat hoppet på "hemmavax"Den här var dock riktigt enkel.
Våtservetterna man fick med som skulle ta bort kvarblivet vax hjälpte dock inte.
Rekommenderas till: Den som inte är så pillrig
1/5Värdelös!
2016-06-21 av: Sara B (ålder: 25-34)
Köpte denna för att recensionerna är bra, läste på mig om denna produkt. Men försökt två gånger nu att använda den, inte nog med att det kladdar mycket (smärtan är mindre än har trodde)
Men efter använt den så får jag utslag över benen och hela området som jag använde den på är rött och svullet i minst 24h! Och inte nog med att benet är svullet, rött och med ut slag utan det gör ont också, gör ont att ha byxor mot, sova med täcke på området.. Rekommendera inte denna produkt!
Rekommenderas till: Ingen!
1/5Billigt men utan funktion - Lyssna inte på vad Buzzador säger
2013-06-07 av: Kim (ålder: 15-24)
Jag brukar vanligtvis använda mig av Veet Warm Wax. Fördelarna med Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit:

+ Smidigt (bra grepp om produkten)
+ Vaxet har en perfekt temp. Du kommer inte att bränna dig
+ Vaxet är lätt att rulla på huden

Nackdelarna:

- Vaxet går ej att få bort utan mycket olja och skrubb. Se upp för om något hamnar på golv eller annat.
- Luktar inte gott. Ska man ha parfymerad produkt bör den ändå lukta gott annars strunta i parfymen. Parfym är helt onödigt i detta fall, skapar bara irriterad hud.
- Vaxet är rosa, plastprodukten är rosa, förpackningen är rosa. Alla tjejer gillar inte rosa, skulle uppskatta om skönhetsindustrin kunde inse detta!
- SÄMSTA VAXET JAG NÅGONSIN ANVÄNT. Det går bara inte. Inte på små fjun, inte på ljusa/tunna, inte på grövre/mörka. Inte på lår. Inte på nedre benen. Testar flertalet gånger med olika tekniker, olika mycket vax osv. Värdelöst, helt utan kvalité.
Rekommenderas till: Absolut ingen
1/5Besvikelse
2013-06-04 av: Amanda F (ålder: 15-24)
Förstår mig inte riktigt på den här produkten har försökt vid ett flertal tillfällen enligt instruktionerna men vaxet appliceras ojämnt så man får gå tillbaka eftersom det blir kvar hår. Det resulterar i att det tar väldigt lång tid och med ett resultat som är halvdant.
1/5Besviken
2013-05-30 av: Elin A (distinguish.blogg.se)
Jag fick testa denna produkten genom buzzador liksom många andra av recensenterna. Jag måste säga att jag blev besviken av resultatet. Jag har aldrig provat vax tidigare visserligen, kanske man behöver lite övning, för jag tyckte inte alls att det blev bra. Min refill fick dessutom sitta i i 40 min och då var det ändå jättesvårt att rolla ut vaxet mot huden. Kommer inte att köpa denna produkten.