search

Veet
Precision Wax & Care Ansikte

Veet Precision Wax & Care Ansikte
Tipsa en vän
Den perfekta kombinationen av långvariga resultat och vård - denna lättanvända tub är särskilt framtagen för borrtagning av hårväxt i ansiktet och gör att du kan applicera en exakt mängd vax, exakt där du behöver det! Läs mer här

Veet Precision Wax & Care Ansikte

Den perfekta kombinationen av långvariga resultat och vård - denna lättanvända tub är särskilt framtagen för borrtagning av hårväxt i ansiktet och gör att du kan applicera en exakt mängd vax, exakt där du behöver det!

I den vita delen av tuben finner du Veet's Soothing Aftercare Cream som vårdar och lugnar din hud efter vaxning. Din hud känns inte bara slät, utan även lugnad och återfuktad!

  • Passar alla hudtyper.
  • För överläpp, ögonbryn & haka.

Innehåll: Precision Wax, 10 ml & Aftercare Cream, 5 ml

Användning

Steg 1: Värm vaxet genom att stoppa ner den rosa delen i en kopp vatten som nyss kokats, i en minut.

Steg 2: Applicera ett väldigt tunt lager vax på området du önskar, i hårstrånas växtriktning.

Steg 3: Placera genast en tygremsa över vaxet. Stryk flera gånger över remsan i den riktigt hårstråna växer. Sträck huden. Ta fast i den nedre änden av remsan och dra bakåt så snabbt som möjligt, åt hårstrånas växtriktning. Kom ihåg - ju snabbare du drar, desto mer hår avlägsnas.

Steg 4: Avlägsna eventuella vaxrester med vatten.

Steg 5: Applicera The Soothing Aftercare Cream (den vita änden av tuben) som en fuktkräm och massera in den försiktigt på området.

Tips när du vaxar!
  • Dra inte av vaxremsan utåt, det bryter bara av hårstråna.
  • Om du vaxar dig inför ett speciellt tillfälle, försök att undvika att göra det kvällen innan för att undvika avslöjande rodnader.
Wax:

Hydrolyzed Corn Starch, Glucose, Glycerin, Phenoxyethanol, almond Oil Glycereth-8 Esters, Aqua,

Aftercare:

Aqua, Butylene Glycol, Dimethicone, octyldecanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodiym Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Bisabolol, Ethylglycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid, Limonene, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodiu, Benzoate, CI 77891,

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Veet Precision Wax & Care Ansikte

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Pilligt och kladdigt
2013-06-08 av: Indiana T (ålder: 25-34)
Jag är buzzador och har fått äran att prova bland annat den här produkten från Veet och berätta lite om vad jag tyckte.

Mitt första intryck var positivt, liten smidig förpackning som ser tilltalande ut.
Att värma vaxet var ju otroligt enkelt, men dock fick jag ha vaxet i det heta vattnet lite längre än angiven tid i instruktionerna, för att få rätt konsistens.
Vaxet var ganska kladdigt ändå, och därmed lite svårt att hantera. Mycket pillande blev det.
Eftersom vaxet var så pass kladdigt ocvh jag fick pilla ganska myket för att få det på rätt plats, hann det torka för mycket, vilket resulterade i ett mycket dåligt resultat.
Dock blev det lättare andra gången, då jag var förberedd på konsitensen på vaxet och kunde hantera det bättre.
Helt okej produkt, men man får prova minst en gång innan man får till det.
Rekommenderas till: Till den som är van att hantera vaxprodukter eller har lust att lära och tålamod.
3/5Veet Precision Wax & Care
2013-06-01 av: Malin R (ålder: 15-24)
En aning svårt till en början men efter en stund fick jag in rätta knycket, dock var nästan halva vaxdelen borta från tuben. Effektivt och efterbehandlingskrämen funkade jätte bra! Jag tackar Buzzador.com för att jag fick äran att prova denna produkten.
3 stjärnor eftersom jag anser den vara värd ca 50-70kr
Rekommenderas till: Till de som föredrar att vaxa framför att plocka ögonbrynen
3/5kladd kladd kladd
2013-05-29 av: Jessica J (ålder: 25-34)
Fick prova den här produkten genom buzzador.
Jag tycker detta va för kladdigt.
Sätter på vaxet på stället ja ska vaxa men dras med massa vaxtrådar från pennan så man ahr vax i hela ansiktet haha. sen fick den inte med så mycket hår när man väl vaxade.
Nä detta va inget för mig fortsätter nog med pincetten :)
3/5Pillgöra
2013-05-23 av: Elin A
Jag fick chansen att testa den här produkten genom Buzzador (buzzador.com). Jag tycker att det var lite svårt att få till det perfekt, det var ett riktigt "pillgöra". Jag gav mig på att försöka vaxa ögonbrynen, vet inte om jag har för korta hårstrån eller om jag var för snål med vaxet för jag fick inte med så mycket hår på vaxremsan. Tog hjälp av pincetten för att få bort vissa riktigt korta/tunna strån. Jag tycker att det kladdade ganska mycket, men det är nog så att ju fler gånger man testar desto bättre går det! Jag har inte gett upp, jag ska ge det en chans till :)
Rekommenderas till: Till den som har lite tålamod och inte ger upp så lätt
3/5Veet precision wax & care- Buzzador
2013-05-21 av: Emma O (ålder: 25-34)
Jag är en buzzador och fick testa den här produkten under en marknadsföring. Jag gillar hur vaxet är paketerat, den lilla "pennan" som vaxet är i är väldigt lätt att applicera med. Dock rann det över en hel del vax när jag först öppnade korken, så man fick vax över hela händerna. Tog ett tag innan jag fick in snitsen! Jag tog bort hår på överläppen, som sagt det tog ett tag innan man fick in snitsen men när man väl fick till det så försvann håret väldigt bra! Jag har en annan produkt i vanliga fall, även det från Veet, för att få bort hår från överläppen, men den här produkten är bättre om man ska jämföra förpackningar. Det blir smidigt med den lilla "pennan." Däremot tycker jag att man får lite vax för pengarna. Jag har redan, efter en användning, mindre än hälften kvar av vaxet. Den vita krämen som man ska applicera för att lugna huden efteråt var helt okej!
2/5Nja..
2013-06-03 av: Astrid (ålder: 15-24)
Fungerade ej, det var ca 3 strån som följde med och man fick upprepa proceduren 10 ggr för ett litet ställe. Annars var det en smart aplikator.
2/5Svårhanterbar
2013-05-29 av: Karina L (ålder: 25-34)
Jag har testat produkten som buzzador.
Man ska värma vaxet genom att sätta "pennan" i hett vatten som nyss kokat, där ska den stå i en minut. Jag följde instruktionerna och vaxet fick stå bra mycket längre än en minut men ändå var vaxet väldigt svårhanterbart. Det var väldigt trögflytande och gick inte att stryka på som man fick intrycket att det skulle gå att göra i instruktionen. Det blev vaxsträngar så man fick passa sig så man inte fick en sån över hår man inte vill ta bort. Efter att ha följt instruktionerna så gott det gick fick jag inte bort speciellt många strån. Men jag ska försöka igen. Det kan ju vara vana.
Efterbehandlingskrämen kändes dock bra.
2/5Buzzador
2013-05-22 av: Rebecca A (ålder: 25-34)
Har fått chansen att via buzzador testa och marknadsföra några av veets produkter.
Jag brukar använda veets kalla vaxremsor för överläppen och måste tyvärr säga att jag föredrar dom framför den här produkten, kan bero på att min överläpp är lite svårvaxad.
Jag har precis blivit två barnsmamma och har inte riktigt tiden och orken att värma vaxet om och om igen då det svalna ganska fort. Men för den som orkar och har tid tror jag denna produkten kan vara det perfekta redskapet. smidig penna och lätt att använda.
2/5Såhär tycker jag
2013-05-20 av: marijayne m (ålder: 25-34, marijayne.wordpress.com)
Min åsikt

+(plus) Jag tycker produktens utseende är super snyggt. Den rosa färgen, den praktiska modellen och den skönt lugnande efterbehandlingen är grym.

- (minus)Waxet stelnar väldigt fort så det gäller att vara snabb annars måste du se till att ha vattenkokaren på standby. Waxet rycker ej bort små-stråna, om håret är minst 1 cm så fäster sig stråna.
Rekommenderas till: den som har tålamod och ej är perfektionist
2/5mindre nöjd
2013-05-16 av: marie k (ålder: 25-34)
jag är en buzzador och fick testa denna produkt, Jag verkar inte få in rätt teknik för får bara bort några enstaka hårstrån , har både testat på överläppen och ögonbrynen. Vet inte om jag gör nått galet har på för mycket/lite vax. men Veet's Soothing Aftercare Cream Testade jag efter jag noppade ögonbrynen och den är helt guld, den minskade rodnaden och man blir jätte len efteråt, så tummen upp till den delen.
1/5Kladdig
2013-06-06 av: Mikaela F (ålder: 25-34, forceblade.tumblr.com)
Jag försökte mig på den här en gång, men det blev inget vidare. För det första så var det svårt att få ut lagom mängd ur tuben. Sedan skulle jag använda stickan man fick med men det bara kladdade och det blev massa vaxtrådar överallt.
Jag fick heller inte med något hår över huvud taget när jag drog av remsan så jag gav upp.
Detta är inget jag köper igen.
Rekommenderas till: De med mycket tålamod
1/5finnar!
2013-06-04 av: Nina H (ålder: 15-24)
Jag är buzzador, och jag fick prova denna i en kampanj. Blev först glatt överaskad över hur enkelt det var att få bort småstråna som växer utanför brynet. En liten dutt vax, och det mesta av håret var borta i ett ryck. Tyckte även krämen efteråt var skön.
MEN... Dagen efter var det behandlade området fullt med något som liknade stora finnar!!

Besvikelse... aldrig mer!
Kanske funkar bättre på andra. !
Rekommenderas till: efter min upplevelse, ingen...