search

Versace
Vanitas Eau de Parfum

Versace Vanitas Eau de Parfum
Versace Vanitas Eau de ParfumVersace Vanitas Eau de Parfum
Tipsa en vän
Fåfänga och skönhet gestaltas i en ljus och förförisk doft som väcker både känslor och förnimmelser. Denna förföriska doft, uppfattas av doftsinnet och förvandlar den till något underbart och äkta. Det mest feminina i kvinnans ego är nu en parfym. Läs mer här

Versace Vanitas Eau de Parfum

Fåfänga och skönhet gestaltas i en ljus och förförisk doft som väcker både känslor och förnimmelser. Denna förföriska doft, uppfattas av doftsinnet och förvandlar den till något underbart och äkta. Det mest feminina i kvinnans ego är nu en parfym.

Vanitas är uttrycket för femininitet. Versace och Vanitas har en gemensam historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

Versace Vanitas Eau de Parfum är en förening av utvalda och rena element som kombineras i harmoni. En rik och skön tiareblomma upphöjd genom ett uns av lime och fresia som är insvept i accenter av cederträ och tonkaböna. Element från det Italienska medelhavet förenar sig med tiare blomman och ger doften elegans, värme och en äkta känsla.

  • Lanserad: 2010.

Doftnoter

Toppnoter

Lime och Fresia.

Hjärtnoter

Tiare blomma.

Basnoter

Tonkaböna och Cederträ.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Versace Vanitas Eau de Parfum

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Fräsch och sportig
2011-03-02 av: Lottie D (ålder: 35-44)
Luktar fantastiskt, sportigt utan att vara för"flickig", elegant.
Rekommenderas till: Till de som inte gillar söta parfymer. Denna är fräsch, med lite citrustoner.