search

Versace
Vanitas Eau de Toilette

Versace Vanitas Eau de Toilette 50
Versace Vanitas Eau de Toilette 50Versace Vanitas Eau de Toilette 50Versace Vanitas Eau de Toilette
Tipsa en vän
Essensen av Versaces stil från begynnelsen till idag har fortfarande en extrem elegans i en ny, vacker förpackning med barockanda som understryker doftens majestätiska uppenbarelse. En ny, lätt version av Versace Vanitas EdP. Läs mer här

Versace Vanitas Eau de Toilette

Essensen av Versaces stil från begynnelsen till idag har fortfarande en extrem elegans i en ny, vacker förpackning med barockanda som understryker doftens majestätiska uppenbarelse. En ny, lätt version av Versace Vanitas EdP.

Fåfänga och skönhet gestaltas i en lätt och förförisk doft som väcker både känslor och förnimmelser. Denna förföriska doft, uppfattas av doftsinnet och förvandlar den till något underbart och äkta. Det mest feminina i kvinnans ego är nu en parfym. Vanitas är uttrycket för femininitet. Versace och Vanitas har en gemensam historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

Versace Vanitas Eau de Toilette är en förening av utvalda och rena element som kombineras i harmoni. En rik och skön tiareblomma, upphöjd genom ett uns av ros och fresia som är insvept i accenter av cederträ och svart te. Element från det Italienska medelhavet förenar sig med tiareblomman och ger doften elegans, värme och en äkta känsla.

  • Lanserad: 2012.

Doftnoter

Toppnoter

Rosblad & Fresia.

Hjärtnoter

Osmanthus & Tiareblomma.

Basnoter

Svart te & Cederträ.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Versace Vanitas Eau de Toilette

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En Lätt & Elegant Aura
2013-06-07 av: Pseudonym (ålder: 25-34)
If Versace's ''Envy'', Chloé's ''Chloé'' and Dior's ''J'adore'' had an Eau de Toilette baby - this would be it.

Ung och lätt, men sofistikerad och elegant. Minimal hint av lätt, krämig pudrighet mot slutet av dagen. En relativt neutral doft i den mening att den är 'non-offensive and generally cool and pleasant'. Light to medium sillage...

På mig utvecklas doften så att rosblad och svalt svart té blir de mest dominerande noterna - balanserade av tiare och osmanthus - följt av de resterande noterna. Lite omkastat. Men härligt!