search

Vita Liberata
24ct Silken Shimmer

Vita Liberata 24ct Silken Shimmer
Tipsa en vän
24ct Silken shimmer ger en solbränd glöd åt huden med sin chokladtonade bronzingeffekt. Innehåller naturligt silkesextrakt som gör huden silkeslen, skimrande och mjuk. Den torkar på några sekunder, är fläckfri och tvättas bort i duschen. Läs mer här

Vita Liberata 24ct Silken Shimmer

24ct Silken shimmer ger en solbränd glöd åt huden med sin chokladtonade bronzingeffekt. Innehåller naturligt silkesextrakt som gör huden silkeslen, skimrande och mjuk. Den torkar på några sekunder, är fläckfri och tvättas bort i duschen.

  • Fri från parabener & parfym.
  • Ekologisk DHA.
  • Ej testad på djur.

Innehåll: 200 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Vita Liberata 24ct Silken Shimmer

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fin fuskbränna!
2012-07-29 av: M.
Mycket fin brunfärg av denna när man vill bättra på sin egen färg snabbt. Lätt att stryka på med handskar el handduk. Mycket lätt att få jämnt resultat!
Rekommenderas till: Alla som vill bli extra brun bara för en kväll!
4/5Ger extra glöd åt hudtonen!
2011-01-19 av: Sigrid (ålder: 25-34)
Perfekt till benen och dekolletaget! Döljer celluliter bra oxå!
Rekommenderas till: alla som vill ha extra färg på kroppen speciellt benen
3/5Fin färg men sitter inte länge..
2013-06-25 av: Sofia
Luktar inte lika mycket som andra BUS jag provat, ger en jämn och fin färg med en gång. Stort minus är att den inte sitter... Minsta lilla du svettas eller får någon form av fukt på dig blir det fläckigt. Samt att lakan, kläder etc. blir fläckiga (Går dock bort i tvätten väldigt lätt även på vita tyger).