search

Vita Liberata
Capture the Light Opaque Illuminating Skin Finish

Vita Liberata Capture the Light Opaque Illuminating Skin Finish
Tipsa en vän
Likt en förbättrad BB-kräm - Capture the Light Opaque från Vita Liberata ger en mjuk fokus och felfri finish, samtidigt som den skapar en optisk illusion av regnbågsskimmer då dess subtila skimrande partiklar ''fångar ljuset''! Läs mer här

Vita Liberata Capture the Light Opaque Illuminating Skin Finish

Likt en förbättrad BB-kräm - Capture the Light Opaque från Vita Liberata ger en mjuk fokus och felfri finish, samtidigt som den skapar en optisk illusion av regnbågsskimmer då dess subtila skimrande partiklar ''fångar ljuset''!

Vita Liberata Capture the Light Opaque Illuminating Skin Finish kan användas för att ge din hud en ljuvlig täckning, en felfri finish och glödande look i ansiktet, på ben, dekolletage eller armar. Den finns i flera nyanser, så du kan välja den som passar dig bäst. För en strålande, frisk glöd till din hy!

  • Finns i flera nyanser.
  • Kan användas på ben, armar, dekolletage & i ansiktet.
  • SPF 25.
  • Innehåll: 30 ml
Vilken nyans ska jag välja?
  • Latte: Ger en perfekt täckning och en medium brons-aktig look. För dig som önskar en lite djupare solkysst look på din hud.
  • Latte Light: Ger en perfekt täckning och en solkysst look på din hy.
  • Buttermilk: Passar den ljusa hyn. Hjälper till att reducera synbarheten av rodnader, blemmor och fräknar. För en lätt strålande look.

Användning

Applicera på rengjord, exfolierad hy. Använd sparsamt. Pumpa ut en liten mängd direkt i handflatan, och massera in över huden i svepande rörelser. Blanda den väl.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller