search

Vita Liberata
Dark Silken Mouse Tinted Self Tan

Vita Liberata Dark Silken Mouse Tinted Self Tan
Tipsa en vän
Dark Silken Mousse Tinted Self Tan är en ljus och luftig mousse som lätt appliceras över huden och innehåller närande naturliga extrakt. Dark Silken Mousse är en solkräm som torkar på ett ögonblick och lämnar dig med en underbar chokladbrun färg i up… Läs mer här

Vita Liberata Dark Silken Mouse Tinted Self Tan

Dark Silken Mousse Tinted Self Tan är en ljus och luftig mousse som lätt appliceras över huden och innehåller närande naturliga extrakt. Dark Silken Mousse är en solkräm som torkar på ett ögonblick och lämnar dig med en underbar chokladbrun färg i upp till 7 dagar. Dark Silken Mousse passar till dig med ljusare hy.

  • Fri från parabener & parfym.
  • Ekologisk DHA.
  • Ej testad på djur.

Innehåll: 100 ml

Användning

Exfoliera med Vita Liberata Silken Body Polish, återfukta lätt väldigt torra områden och grov hud som knogar, armbågar, knän och vrister.

Använd denna tan mousse med en latexhandske eller appliceringsvante. Använd 2-3 pumpar per kroppsdel, massera in med avlånga cirkelrörelser och jämna ut runt handlederna, händerna, fingrarna och fötterna. Torka knogar, knän och armbågar med en lätt fuktad trasa efter för att undvika mörka områden.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller