search

Vita Liberata
Fabulous Self Tanning Tinted Lotion Dark

Vita Liberata Extra Rich Silken Tinted Self Tan
239 kr299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Om du är blek och har svårt att få färg så är det här en produkt för dig. Vita Liberata Extra Rich Silken Tinted Self Tan är speciellt framtagen för att göra dig gyllenbrun på ett ögonblick och varar i upp till 7 dagar. Om du vill fortsätta vara bron… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion Dark

Om du är blek och har svårt att få färg så är det här en produkt för dig. Vita Liberata Extra Rich Silken Tinted Self Tan är speciellt framtagen för att göra dig gyllenbrun på ett ögonblick och varar i upp till 7 dagar. Om du vill fortsätta vara bronserad medan din solbränna bleknar använda 24ct Silken Shimmer som en vacker lösning.

Den luktar inte, torkar på några sekunder och lämnar huden mjuk och brunbränd. Bör appliceras med appliceringsvante/latexhandskar (medföljer inte).

  • Mörk.
  • För kroppen.
  • Fri från parabener & parfym.
  • Ekologisk DHA.
  • Ej testad på djur.
  • Passar dig med mycket blek hy.

Innehåll: 100 ml

Specifikationer

Har fantastiska ingredienser som hjälper huden att även vårdas samtidigt som den får en snygg gyllende färg.

  • Hallon - vårdar, mjukgör och återfuktar huden.
  • Ginkgo Biloba - antioxidant som stimulerar och stramar upp.
  • Lakritsrot - har kraftfulla avslappnande och antiinflammatoriska egenskaper.

Användning

Exfoliera men använd ingen fuktkräm eller återfuktande duschkräm före appliceringen av brun utan sol-produkten. Använd en appliceringshandske och applicera på huden med cirkelrörelser. Låt verka i minst 4-8 timmar innan du duschar.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion Dark

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jätte bra
2017-07-06 av: Sara A (ålder: 25-34)
Denna är fin att använda till ansiktet. Blir en jätte snygg färg och lätt att applicera där. Dottern tävlar i disco och använder denna då i ansiktet och en annan till kroppen. Hon använder denna ibland även till vardags när hon inte vill vara blek eller till uppvisningar. Är en jätte bra produkt. Lätt använd och luktar inte starkt som vissa kan göra.
5/5Helt överlägsen!
2014-10-22 av: Johanna W (ålder: 25-34)
Har provat igenom så många BUS-produkter på marknaden, och denna är HELT överlägsen! Ger en djup, mörk solbränna med en så fin nyans som jag aldrig uppnår genom "riktig solning"! Använder den i ansiktet istället för foundation för en perfekt lyster, samt på kroppen då jag applicerar ca var 4e dag. Doftfri, kladdar inte och väldigt beroendeframkallande =)
Använder inte handskar, utan tvättar händerna extremt noga med tvål i fast form (STOR skillnad mot flytande tvål!!).
Rekommenderas till: Alla som enkelt vill ha en helt fantastisk bränna!
3/5Snygg färg men färgar ändå av sig
2012-08-13 av: MR
Färgen är jätte snygg men jag tycker det var svårt att få det bra på vissa ställen, kanske för att jag använde plasthandskar när jag smorde in kroppen...
Sen så har det kommit brun färg på vita underlakanet vilket utlovades inte färga av sig.
Jag kommer ändå använda upp flaskan men sen är det osäkert om jag köper den igen. Men man ska ju aldrig säga aldrig.
Rekommenderas till: Den som vill prova den tycker jag ska prova produkten då smaken är olika
3/5Bäst hittills men fortfarande blek
2012-07-05 av: Jonna N (ålder: 15-24)
Är rödhårig, väldigt blek och har EXTREMT svårt att bli brun, och då menar jag verkligen extremt. Inte ens brun utan sol fungerar på mig (har väl knappt några pigment i huden). Men denna gav ytterst lite färg, en halv nyans mörkare än innan och det är ett stort plus. Dessutom luktar den inte så mycket. Hoppades på underverk då jag läste om den, men jag är fortfarande blek i jämförelse med den vanlige svenskens vinterhy. Men som sagt, bäst hittills då jag åtminstone kan se skillnad.

Minus får den för att den inte känns så dryg, man måste ta mycket för att den inte ska torka in på en gång. Jag använde inte handskar (eftersom färgen ändå inte fäster på mig) men jag rekommenderar det till vanliga människor som blir bruna av BUS. Jag tror också att den kan bli flammig/fläckig om man tar för lite att jobba med.