search

Vita Liberata
Intense Silken Mousse Tinted Self Tan

Vita Liberata Intense Silken Mousse Tinted Self Tan
Vita Liberata Intense Silken Mousse Tinted Self TanVita Liberata Intense Silken Mousse Tinted Self Tan
Tipsa en vän
Intense Silken Mousse kombinerar koncentrerad brun utan sol för att uppnå en mörk, felfri solbränna i en viktlös mousse. Den subtila färgen glider lätt på huden, torkar snabbt, med nästan ingen doft. Färgen utvecklas under 4-6 timmar efter applicerin… Läs mer här

Vita Liberata Intense Silken Mousse Tinted Self Tan

Intense Silken Mousse kombinerar koncentrerad brun utan sol för att uppnå en mörk, felfri solbränna i en viktlös mousse. Den subtila färgen glider lätt på huden, torkar snabbt, med nästan ingen doft. Färgen utvecklas under 4-6 timmar efter applicering.

Ljus hud kommer att bli gyllenbrun. Gulblek hud kommer att få en rik mahognyfärg. Om du vill behålla din hud bronsad medan din solbränna tonas ner, använd Vita Liberata 24ct Silken Shimmer.

Vita Liberatas sol-produkter är utformade till perfektion med ekologiska extrakt och rika fuktgivande ingredienser för att säkerställa en naturlig bränna och långvarig mjukgörande effekt.

  • Mörk.
  • Fri från parabener & parfym.
  • Ekologisk DHA.
  • Ej testad på djur.

Innehåll: 100 ml

Användning

Exfoliera med Vita Liberata Silken Body Polish, återfukta lätt väldigt torra områden och grov hud som knogar, armbågar, knän och vrister. Använd med en latexhandske eller appliceringsvante.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Vita Liberata Intense Silken Mousse Tinted Self Tan

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bus med bra färg!
2012-07-29 av: M.
Suverän bus tycker jag! Strök på den med latexhandskar och jag uppfattade den som lätt men dryg. Jag är vanligt nordiskt ljus i hyn och har svårt att bli brun, men med denna fick jag en mycket fin 'bränna' som ser naturlig ut. De flesta bus brukar bli fläckig på mig, men inte denna. Direkt vid smörjandet så var brunfärgen aningen brunt åt oliv, men när buseffekten satte in så blev den mer rödbrun. Den kladdar inte och torkar väldigt fort utan att vara svår att jobba med. Min absoluta favorit!
Rekommenderas till: Alla som vill bli fint brun utan att behöva steka sig!
5/5Intense Silken Mousse
2011-05-15 av: Anna (ålder: 15-24)
Mycket bra färg och extra lätt att använda då moussen ger färg på en gång! Höll även långt över 7 dagar på mig. Räckte till ca 4 generösa helkroppsappliceringar.
Rekommenderas till: Alla som vill bli solbrända utan sol på ett lätt och snabbt sätt.
1/5Vita Liberata Intense Silken Mousse Tinted Self Tan
2012-08-05 av: Eremiten
Kanske gjorde jag fel, kanske har jag fel hy, men det här var en av de sämre bus:ar jag använt!
Färgen torkade i princip innan den ens kommit i kontakt med huden, och när den väl satt där var det omöjligt att få den jämn!
Moussen fastnade i varenda ojämnhet i hyn, och blev där alldeles mörkbrun, medan resten av kropppen fick en ganska fin färg.
Dessvärre spelar det ju ingen roll när man ser ut som en prickig-korv av choklad, med inslag av solbrända Himalaya-berg.
Ojämn och rent ut sagt hemsk! Nu väntar en vecka av skrubba, och skrubba mycket till, så får jag se när jag kan visa mig bland folk igen.
Jag trodde att den skulle vara en jättebra bus, eftersom man nästan enbart hört jättefina saker om den, men blev tyvärr ruskigt besviken.
Rekommenderas till: Den som vill se ut som en prickig-korv av choklad, alternativt äger en felfri porslinshy.