Waterclouds
The Dude Shave Cream

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

Waterclouds introducerar The Dude Shave Cream; en rakkräm tillverkad enligt klassisk tradition och som passar bra tillsammans med rakborste. Den är framtagen enligt traditionellt förtvålningshantverk och berikad med naturliga ingredienser, vilket gör krämen extra koncentrerad och med ett fylligt rakskum.

Den innehåller glycerin som ger rakhyveln ett bättre glid och minskar risken för irritation. Mixen mellan enbärsextrakt och havtornsolja, återfuktar, har en avslappnande effekt på huden och tillsätter A,- C och E-vitaminer.

  • Vårdande rakkräm

  • Återfuktande

  • Rik på vitaminer

  • Fri från artificiella färgämnen

Innehåll: 100 ml

Användning

Används vid våtrakning efter rengöring av ansiktet med Pre Cleanser. Skölj en rakborste med varmt vatten och arbeta upp ett krämigt lödder, låt skägget vara lite fuktigt när du applicerar rakkrämen. Raka medhårs med en vass hyvel. Skölj av med ljummet vatten och torka försiktigt med mjuk frotté handduk. Avsluta med After Shave Balm

Artikelnummer: 67830

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.