Waterclouds
The Dude Shave Oil

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Shave Oil är en rakolja som förbereder skäggstubb och hud för rakning. Den ger ett perfekt glid för rakhyveln under rakningen och skyddar huden mot irritation och småsår. Rakolja rekommenderas för dig som har kraftig skäggväxt eller känslig hud. Den innehåller havtorn, raps, tranbärsolja samt enbärsextrakt. De unika sammansättning av ingredienser mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.

  • Mjukgörande & föreberedande rakolja

  • Förebygger irritation

  • Återfuktande

Innehåll: 50 ml

Användning

Massera in oljan på skäggväxt som du fuktat med varmt vatten. Du kan även applicera oljan innan duschen så att den verkar under tiden. Det är också det perfekta alternativet till dig som inte har så mkt skägg och klarar att raka dig med endast olja. Stryk ut ett tunt lager på rengjord hud och raka försiktigt medhårs. Skölj med ljummet vatten och avsluta med After Shave Balm

Artikelnummer: 67829

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.