search

Weleda
Almond Soothing Facial Lotion

Weleda Almond Soothing Facial Lotion
Tipsa en vän
Med denna extra milda och lugnande ansiktslotion blir din hy härligt mjuk och återfuktad. Din hy blir smidigare och lenare med hjälp av ekologisk mandelolja och plommonkärnolja, som samtidigt förbättrar hudens naturliga skydd och kan lättare stå emot… Läs mer här

Weleda Almond Soothing Facial Lotion

Med denna extra milda och lugnande ansiktslotion blir din hy härligt mjuk och återfuktad. Din hy blir smidigare och lenare med hjälp av ekologisk mandelolja och plommonkärnolja, som samtidigt förbättrar hudens naturliga skydd och kan lättare stå emot yttre påfrestningar.

Den har tunnare konsistens än Weleda Almond Sooting Facial Cream och du kan med fördel använda denna kräm under din makeup. En underbar mjuk, återfuktad och frisk hy lämnas till dig att njuta av.

  • Fri från parfym.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 30 ml

Användning

Massera in över ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll efter rengöring.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Weleda Almond Soothing Facial Lotion

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Trotjänare
2014-01-10 av: Hanna M (ålder: 35-44)
Använder denna lotion på min torra hy vintertid som nattkräm. Absorberas fint och återfuktar bra, lagom mycket fett. Något opraktisk förpackning som nämnts och ganska dyr!
Använder den till barnens kinder när de bara är lite lätt torra dock är cremen och babyserien lite fetare och mer skyddade för barnby.
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra med dyr
2013-06-23 av: Jenny (ålder: 25-34)
Jag har normal till torr hy. Känns härlig i konsistensen, går snabbt in i huden och är lätt. Inget för vinterfnas men väl för vår och sommar! Tyckte den var väldigt bra och hyfsat dryg, det enda minuset är priset. Mina torrare partier fick jag tyvärr använda en fetare kräm för.
Rekommenderas till: Normal hudtyp utan torra partier.
3/5Inte prisvärd, men bra!
2013-01-02 av: Hanna S (ålder: 25-34)
Min hudtyp: Känslig, torra partier men fet över näsa och haka. har i perioder problem med pormaskar och småfinnar.

Behov: Använder ansiktscreme både morgon och kväll och på vintern gärna nån exra gång. Är alltså i behov av en dryg och effektiv ansiktscreme, gärna en som funkar båda morgon och kväll.

Resultat: efter ca två veckor är ca halva förpackningen förbrukad. Den är inte så dryg som jag hade hoppats. Visserligen är detta en lotion och inte en creme, men jag fick intrycket av att det endast var konsistensen som skilde sig. Dock verkar denna inte alls så dryg som jag tror cremen är.
Den återfuktar dock som den ska och lämnar en slät och "torr" (dvs inte kladdig) yta efter sig, därmed skulle jag säga att den passar bra som dagcreme, men inte som nattcreme.

Slutsats: helt klart godkänd, den håller vad den lovar och gör det bra. Dock är den inte så prisvärd efter man vid användning två ggr/dag hade behövt köpa en ny varje månad.

Extra plus: den är naturlig. Det gör att jag utan att oroa mig kan använda den till min lilla sons ansikte efter badet.

Övrig: Deras förpackningar är opraktiska, särskilt i slutet av produktens livstid. Jag har varit med om att plastmunstycket har fastnat i själva locket och man kan inte längre portionera ut krämen utan den rinner bara ut ur förpackningen när man öppnar den. Aluminium (eller vad det nu är för material) "spricker" även i vecken när förpackningen har vikts ett par gånger.
Rekommenderas till: De med torr, känslig hud som vill ha en pålitlig produkt och är beredda att betala för det.
2/5Inte för mig
2017-06-21 av: Camilla H
Jag har en torr och känslig hud och vill helst använda naturliga produkter med bra ingredienser, denna passade dock inte mig. Den täpper igen porerna och gav mig finnar. Weleda fungerar helt enkelt ej för mig.