search

Weleda
Wild Rose Deodorant

Weleda Wild Rose Deodorant 100 ml
Tipsa en vän
Naturlig deodorantspray med underbar blommig och harmoniserande doft av rosa damascena- äkta eterisk rosolja, tillsammans med sensuell ylang-ylang som neutraliserar och förebygger dålig lukt, utan att täppa till porerna. Ger en omedelbar känsla av fr… Läs mer här

Weleda Wild Rose Deodorant

Naturlig deodorantspray med underbar blommig och harmoniserande doft av rosa damascena- äkta eterisk rosolja, tillsammans med sensuell ylang-ylang som neutraliserar och förebygger dålig lukt, utan att täppa till porerna. Ger en omedelbar känsla av friskhet.

  • Fri från aluminiumsalter & ftalater.

Användning

Kan användas vid behov upp till 3 ggr/dag. Undvik kontakt med ögon och slemhinnor.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Weleda Wild Rose Deodorant

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Mild & Fräsch
2014-05-10 av: Pseudonym (ålder: 25-34)
Ingen ren rosendoft, utan mer ros/pion - bara för att förtydliga. Finns en i Citrus också, doftar *v ä l d i g t* friskt, really zingy! Wild Rose doftar mer mjukt och lite sött. Och det är verkligen en deodorant, inte någon antiperspirant (som blockar svettkörtlarna).

+ naturligt och rent innehåll
+ doftar fräscht och lätt
+ torkar rätt fort
+ 1 spray per armhåla per gång = väldigt drygt, praktiskt
+ irriterar inte huden

- lite lätt att råka inhalera precis när man sprayar, men det är den som sprayar själv som glömmer att hålla huvudet åt andra hållet :)
- förhindrar inte svettningsprocessen, utan fungerar som en antimikrobakteriell uppfräschare [fast, i.o.f.s. kan detta ses som en positiv punkt]
- för optimal funktion kan man behöva spraya om under dagen -- vilken många kanske tycker är jobbigt?

Tycker personligen att denna deo känns väldigt fräsch och lätt. Har med mig 30ml-flaskan och fräschar upp 2-3 ggr under dagen (om det är en lång, varm dag). På det sättet fungerar det optimalt och man känner sig ren och fin hela dagen. Folk är ju vana att köra på ett kemikaliecocktail med aluminium/aluminiumsalter som skall hålla för svett 24h/48h el dyl. Har man sådana förväntningar så kommer man att bli besviken.

Kom ihåg att om du skall eller precis har ställt om från vanliga antiperspiranter till naturliga deodoranter, så tar det ett tag för kroppen att ställa om - oftast upplever man att man 'svettas ohemult mycket'. Men håll ut, kroppen balanserar sig själv till slut! Hur lång tid det tar är individuellt. Uppmanar absolut att man provar med en liten flaska och är medveten om att det är en lite annorlunda rutin som gäller! :)