search

Weleda
Wild Rose Smoothing Night Cream

Weleda Wild Rose Smoothing Night Cream
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Weleda Wild Rose Smoothing Night Cream är en rik, utjämnande nattkräm som med ekologiska oljor minskar synligheten av fina linjer och hudens första ålderstecken! Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Weleda Wild Rose Smoothing Night Cream

Weleda Wild Rose Smoothing Night Cream är en rik, utjämnande nattkräm som med ekologiska oljor minskar synligheten av fina linjer och hudens första ålderstecken!

Ekologisk nyponfröolja och jättenattljusolja, tillsammans med extrakt av sedum, åkerfräken och myrra ger en fin kombination av naturliga växtoljor och växtextrakt som förser huden med extra näring och hjälper den att kunna förnya och återuppbygga sig under natten.

Huden får hjälp att bevara sin elasticitet och naturliga vitalitet. När du vaknar kan du känna hur huden är mjuk, behaglig med en harmoniserande doft av Rosa Damascena.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera över ansikte, hals och dekolletage varje kväll efter rengöring.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) from natural essential oils.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller