search

Wet n Wild
CoverAll Concealer Palette

Wet n Wild CoverAll Concealer Palette
Tipsa en vän
Wet n Wild CoverAll Concealer Palette är en liten behändig palett som innehåller fyra färgkorrigerande färger, med allt från lite krämigare till torrare konsistens. Denna paletten är ett perfekt tillskott till allas necessär, och är med sin storlek e… Läs mer här

Wet n Wild CoverAll Concealer Palette

Wet n Wild CoverAll Concealer Palette är en liten behändig palett som innehåller fyra färgkorrigerande färger, med allt från lite krämigare till torrare konsistens. Denna paletten är ett perfekt tillskott till allas necessär, och är med sin storlek enkel och behändig att ha med sig! Färgerna är enkla att blanda ihop och är lätt att applicera. Färgerna har mycket pigment, och har en lång hållbarhet och känns lätt på huden. Paletten består av färger i generös storlek - för en billig peng!

Denna paletten döljer lika väl mörka ringar under ögonen som rodnader och andra hudproblem. Blanda och matcha de krämiga färgerna i din Wet n Wild CoverAll Concealer Palette tillsammans med din foundation för att få just din unika nyans.

Wet n Wild CoverAll Concealer Palette innehåller färgerna rosa, grön, vit och beige. Färgen rosa är perfekt för att applicera under ögonen, före din concealer och/eller foundation. Den härligt krämiga rosa färgen hjälper till att dämpa eventuella mörka ringar som gärna drar åt det blåa hållet. Den gröna nyansen hjälper till att neutralisera rodnad i ansiktet, både stora områden och små. Appliceras i tunna lager, under din foundation för bästa resultat.

Den vita färgen i Wet n Wild CoverAll Concealer Palette är skimrig och appliceras som en highlighter, alltså där du vill framhäva och lyfta lite extra - exempelvis på kindbenen, lite på nästippen och din amorbåge. Den sista beiga färgen kan användas för att blanda med de andra färgerna för en mer pigmenterad variation, med din concealer för lite mer täckning eller användas på egen hand. Wet n Wild CoverAll Concealer Palette innehåller naturliga ingredienser som jojobaolja, aloe vera och kamomill.

Innehåll: 6.5 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Wet n Wild CoverAll Concealer Palette

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Wet n wild CoverAll
2011-01-14 av: Jenny Sofia G (ålder: 15-24, jennyygutemyr.blogg.se)
Jag älskar denna, Den täcker alla ojämnheter,Mörka ringar osv.Det blir jämt och snyggt och håller hela dagen. Lägg på lite solpuder över och du ser pigg och fräsch ut :-D
Rekommenderas till: Till alla som vill se fräscha ut
7 av 8 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5cover amazing
2011-06-30 av: Elina Linnea Fredrika D (ålder: 15-24, elaane.blogg.se)
Denna concealern är otrolig!
Den täcker allt och lämnar dessutom en otroligt fin lyser!
Läste många som sa att den inte var optimalisk till problemhud, fel, den täcker allt och lite till.
Rekommenderas till: Alla
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5älskar!
2017-01-18 av: bambo (ålder: 15-24)
jag älskar denna produkt!

Jag använder den rosa färgen varje dag för att täcka mina mörka ringar, vilket den verkligen gör. Min favorit av färgerna som jag använder varje dag!
Den gröna färgen använder jag på finnar och dem täcker den jätte bra också. Highlightern är super fin, den ger ett ganska naturligt skimmer. Alla färger är jätte lätta att blanda ut, jag applicerar dem med en liten, fluffig concealer borste. Jag upplever att det är lite svårare att blanda ut med min beauty-blender.
Jag har väldigt torr hy, men för mig fungerar den jätte bra då jag återfuktar med primer och krämer.

Den enda färgen som jag inte använder är concealer-färgen. Den är för mörk för mig och jag föredrar rinnande concealers. Men det är endast min åsikt, jag är säker på att den passar perfekt för andra.
Rekommenderas till: alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa!!
2011-12-02 av: jennie s
Världens bästa concealer till världens bästa pris!! Tycker det blir snyggast att applicera efter jag har lagt på foundation. Döljer ALLT du inte vill att andra ska se. BÄST!!
Rekommenderas till: Alla prismedvetna sminknördar.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Jättebra!
2011-11-04 av: Andrea Christine
Förvånansvärt bra och lättanvänd concealer och dessutom till ett fyndpris! Jag har torr hud och tycker att den funkar även på mig, man får vara försiktig med att inte ta för mycket bara och lägga ordentligt med fuktkräm under innan. Rekommenderas!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Sval och prisvärd!
2011-08-16 av: Jessica
Denna concealern var överförväntan! väldigt dryg, du behöver bara "dutta" lite med fingertoppen och det täcker jättebra. Även om den täcker i princip ALLT är den tunn i konsistensen och aleo veran gör att det känns svalt och fräscht på huden, ingen flottig hinna man kan få i från andra produkter. Klart prisvärd!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbar!
2011-07-20 av: Anna (ålder: 25-34)
Den här produkten är otroligt bra, och det till ett så fjuttigt pris! Den täcker jättebra och jag älskar highlighter'n!
Rekommenderas till: alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra budget val
2013-02-17 av: Jasmina A (ålder: 25-34)
Väldigt bra corrector/concealer för priset, täcker bra men lite väl parfymerad som kan irritera känsliga.
Rekommenderas till: Alla, ett bra budgetfynd
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Looove it!
2011-07-13 av: Carina j (ålder: 15-24)
Fantastisk!:)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fynd!
2018-08-14 av: Helena (ålder: 35-44)
Grym concealerpalett till ett fantastiskt bra pris. Brett användningsområde i en enda produkt gör också att den är enkel att ha med som räddare- i -nöden i väskan.
Rekommenderas till: Alla
5/5Ett måste i sminkväskan!
2017-08-17 av: Camilla S
Har köpt denna så många gånger och kommer fortsätta varje gång min är på g att ta slut eller har tagit slut för den är så bra att ha.

Köper den mest för att concealern fungerar utmärkt för mig under ögonen samt för den gröna neutralizer då jag har mycket rodnad runt näsan.

Personligen så rör den sig eller täcker inte tillräckligt om jag kanske har en stor finne eller så och därav har jag andra concealers också men denna är ändå en full jackpot.

Definitivt värt priset!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bra!
2017-07-20 av: Alexandra H
Funkar väldigt bra, jag gillar alla delarna av den. en helt ok produkt med tanke på priset
5/5COVERALL CONCEALER PALETTE
2016-06-10 av: Natalie H (ålder: 25-34)
Funkar jättebra.
Den gröna och ljusrosa är favoriter. Den gröna fungerar väldigt bra på röda partier(t.ex. runt näsan) medan den ljusrosa funkar jättebra för att ljusa upp under ögonen.
5/5Använder varje dag
2014-06-01 av: Sandra (ålder: 15-24)
Använder denna så gott som varje dag. Den ljusrosa under ögonbrynen, den gröna på röda områden, den orangea på eventuella blämmor och den vita i ögonvrån och ögonbrynsbenet. Helt fantastisk för ett så lågt pris!
Rekommenderas till: alla!
5/5Bra budgetfynd
2013-03-19 av: Linnéa O (ålder: 15-24)
Köpte denna mest för den gröna, som för övrigt täcker mina rodnader och blemmor mycket bra.
Kan definitivt tänka mig att köpa denna igen.
Rekommenderas till: Alla
5/5räddare i nöden
2013-03-08 av: Ida S
denna har varit super, ja behöver inte oroa mig för ojämn heter eller rodnader som uppstår och istället för att smeta på en massa onödiga så funkar den till alla mina problem med en fin brons rouge och du är redo för allt :D
4/5Täcker bra
2017-11-07 av: Sofia D (ålder: 25-34)
Jag är nöjd med denna produkt den tänker som den ska. Dock är den gröna och rosa lite för hård å åtminstone min pallet. Uppfattar det andra som kletiga och lättare att applicera ut.
Men den ger ett täckande och hållbart resultat!
4/5Super!!
2012-07-21 av: Elisabeth V
Jättebra och älskar den! Dock känner jag att man skulle kunna byta ut den gröna.
3/5Sådär
2015-09-21 av: Julia (ålder: 15-24)
Den gröna är super för röda partier men annars kan jag inte använda den för den lägger sig jättetydligt i mina veck och sätter sig i torrare delar..
Rekommenderas till: Någon som vill täcka något väldigt rött och irriterat
3/5Mja...
2012-05-30 av: Ulrika (ålder: 25-34)
Till det priset - helt ok!
Hade nog lite för höga förväntningar med tanke på tidigare recensioner. Den är fettig på nått märkligt sätt och luktar billigt. Känns osund på nått sätt - men den täcker förvånansvärt bra. Kanske behöver jag bara lära känna produkten lite bättre, det finns helt klart potential att bli kär i den. Väldigt dryg - kommer räcka hur länge som helst.
Rekommenderas till: Nybörjare
2/5Väldigt kakig
2016-04-22 av: Louise A (ålder: 15-24)
Använder alltid den rosa under ögonen för att "ta bort" mörka ringar och det funkar toppen men den den blir lätt kakig snabbt i min mening och lägger sig i vecken/rynkorna under ögonen och framhäver dem mer än jag skulle vilja. Jag tycker även att den "hudfärgade"-delen är svår att få att fungera till hudtonerna och som sagt blir den lätt kakig.