search

Wet n Wild
Take on The day Eye Shadow Primer

Wet n Wild Take on The day Eye Shadow Primer
Tipsa en vän
Att vara en popstjärna betyder bland annat att du aldrig lämnar huset utan att vara i prima skick - därför delar Fergie med sig av sin hemlighet till att alltid se fantastisk ut! Denna perfekta ögonlocksprimer förbereder och ljusnar dina ögonlock för… Läs mer här

Wet n Wild Take on The day Eye Shadow Primer

Att vara en popstjärna betyder bland annat att du aldrig lämnar huset utan att vara i prima skick - därför delar Fergie med sig av sin hemlighet till att alltid se fantastisk ut! Denna perfekta ögonlocksprimer förbereder och ljusnar dina ögonlock för att garantera en ultra-snygg färg som håller hela dagen. Dess smidiga, mjuka applicering torkar till en klar finish och hjälper till att göra så att ögonskuggan inte kladdar eller faller ned i veck.

När du väl testar Fergie's hemlighet, vill du aldrig vara utan den!

Innehåll: 10 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Wet n Wild Take on The day Eye Shadow Primer

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Super!
2014-01-02 av: Arlinda (ålder: 15-24)
Funkar super bra! Ögonskuggan satt mycket bättre och varade hela kvällen. Har jätte oljig hy och otroligt oljiga ögonlock, alla ögonskuggor har en tendens att bara smälta av mina ögonlock på bara någon timme, men inte med denna under!
Rekommenderas till: Alla!
2/5Nja..
2013-10-28 av: Maria
Tyckte inte denna var så bra för mig tyvärr, snarare satt ögonskuggan sämre än utan primer. Efter några timmar hade allt lagt sig i "vecket".. Men den kanske funkar bättre för någon med mindre oljig hy än jag, i så fall är det en väldigt prisvärd produkt.