search

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich

Whamisa Skincare Toner Deep Rich
419 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Organic Flowers Toner Deep Rich är en rik, serumliknande toner med lite fylligare textur. Tonern är berikad med arganolja, maskrosextrakt samt den speciella svampen galactomyces som används mycket inom K-beauty. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich

Organic Flowers Toner Deep Rich är en rik, serumliknande toner med lite fylligare textur. Tonern är berikad med arganolja, maskrosextrakt samt den speciella svampen galactomyces som används mycket inom K-beauty.

Istället för vanligt vatten har man i Organic Flowers Toner Deep Rich istället använt sig av bladextrakt från Aloe Maculata för långvarig och effektiv återfuktning. Ingredienserna har fermenterats med Whamisa's signaturprocess för att på ett bättre sätt bevara fördelarna och de fina egenskaperna för maximal effekt och resultat.

  • 97.40% ekologiska ingredienser
  • Rekommenderas för en normal/torr hud
  • Intensivt återfuktande som verkar på djupet
  • Vegansk

Innehåll: 120 ml

Användning

Fördela i en hand eller på en bomullsrondell, badda sedan över rengjort ansikte & hals. Använd morgon och kväll, följ upp med valfri lotion/kräm från Whamisa.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller