search

Whamisa Organic Seeds Hair Essence

Whamisa Skincare Hair Essence
419 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna lättviktiga, ekologiska håressence är speciellt framtagen för att skydda svagt- och skadat hår. Aktiva ingredienser i Organic Seeds Hair Essence är bl.a kalmus, korn, sesamfrö, havre samt soja- och mungböna, som alla bidrar med mycket näring ti… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Whamisa Organic Seeds Hair Essence

Denna lättviktiga, ekologiska håressence är speciellt framtagen för att skydda svagt- och skadat hår. Aktiva ingredienser i Organic Seeds Hair Essence är bl.a kalmus, korn, sesamfrö, havre samt soja- och mungböna, som alla bidrar med mycket näring till håret och ger en strålande glans. Olja från argan, oliv och kamelia samt extrakt från aloe maculata som återfuktar, vårdar och stärker hår som tagit skada från överdriven styling samt miljörelaterad stress.

Ingredienserna har fermenterats med Whamisa's signaturprocess för att på ett bättre sätt bevara fördelarna och de fina egenskaperna för maximal effekt och resultat.

  • Passar alla hårtyper, speciellt fördelaktig för skadat hår
  • 95.4% ekologiska ingredienser

Innehåll: 120 ml

Användning

Massera i fuktigt hår och fokusera på skadade områden samt ändar. Har du normalt hår räcker det att applicera i ändar. För torrt hår applicera så rikligt som det behövs. Behövs inte sköljas ur, kan användas dagligen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller