search

Woody's
Daily Conditioner

Woody's Conditioner
Tipsa en vän
Avsluta ett bra schampo med detta stimulerande balsam. Noggrant utformad för att ge näring och skydda utan att tynga ned håret. Ett balsam som ger mjuka, lätt hanterliga hår. Innehåller extrakt av grönt te och Ginger med en touch av solrosor för härl… Läs mer här

Woody's Daily Conditioner

Avsluta ett bra schampo med detta stimulerande balsam. Noggrant utformad för att ge näring och skydda utan att tynga ned håret. Ett balsam som ger mjuka, lätt hanterliga hår. Innehåller extrakt av grönt te och Ginger med en touch av solrosor för härlig, fräsch känsla i hår och hårbotten. En pirrande blandning av pepparmint och mint.

  • Passar alla hårtyper.

Användning

Applicera i fuktigt hår efter schamponering, lämna i några sekunder och skölj sedan väl. För bästa resultat använd tillsammans med Woody's Daily Shampoo.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Woody's Daily Conditioner

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller