search

Xlash
Ögonfransnäring

Xlash Ögonfransnäring
Xlash ÖgonfransnäringXlash Ögonfransnäring
Från:
399 kr
Välj variant först

                  Xlash Ögonfransnäring
 • 3 ml

399 kr

                  Xlash Ögonfransnäring
 • 6 ml

599 kr
Tipsa en vän
Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. An… Läs mer här

Xlash Ögonfransnäring

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidaner samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare. Finns i två olika storlekar.

Användning

Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid.

Hur fungerar Xlash?

Xlash fungerar genom förlänga ögonfransarnas växtcykel, samt stimulerar hårsäckarna vilket ger effekten att fransarna blir blir längre, tjockare och mörkare.

Hur länge räcker en tub Xlash?

Om man följer anvisningarna för användning, varar en tub Xlash i ungefär två till tre månader. Om man däremot bara applicerar Xlash på den övre fransraden ökar varaktigheten, än om nedre fransraden och/eller brynen även appliceras.

Kan man använda smink under perioden som man använder Xlash?

Ja, det går alldeles utmärkt att använda smink under perioden som du använder Xlash. Mascara och dylikt skall doch tas bort helt innan du stryker på din Xlash.

Kan man använda Xlash två gånger om dagen för att uppnå resultat snabbare?

Nej, Xlash ska användas en gång dagligen, ytterligare daglig användning är varken nödvändig eller att rekommendera.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Xlash Ögonfransnäring

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa ögonfransnäringen
6 h sedan av: Julia A (ålder: 15-24)
Helt klart den bästa ögonfransnäringen jag testat. Ger resultat efter någon vecka! :)
Rekommenderas till: Alla som vill ha längre ögonfransar
5/5Fungerar
11 dagar sedan av: Emma Elisabeth P (ålder: 25-34)
Ögonfransnäring som funkar. Tar ungefär 1 månad innan man märker av dt, ögonfransarna blir längre för serumet gör så ögonfransarna har en längre livscykel.
Rekommenderas till: Alla
5/5Toppen!
2017-04-13 av: Jonna (ålder: 25-34)
Ger riktigt bra resultat! Ser ut som att ögonfransarna är fejk efter några veckors användning. Har fått många komplimanger efter att ha använt denna. Riktigt bra pris.
5/5Bäst!
2013-05-28 av: Jenny L
Jag har testat andra, dyrare, serum tidigare så jag var lite skeptisk när jag köpte detta för typ hälften så mkt pengar. Men jag har inte blivit besviken, snarare tvärtom! Mina fransar är så långa att dom lockar sig och riktigt mörka! Underbar mirakelprodukt som jag verkligen rekommenderar till alla! Llite irritation i form av torra ögon men med detta resultat så har det varit värt det!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha långa, mörka fransar, men var försiktigt om du har allt för känsliga ögon.
5/5Otrolig
2013-01-16 av: Malin L
Jag får beröm för mina ögonfransar varje gång jag går ut.
Har även färgat dom permanent svarta så man "slipper" använda maskara i tid och otid!

trodde inte på att detta fungerade först men jag är omvänd. Ryktades om att man lätt tappade ögonfransar av serum men det är INGET jag har märkt av. allt är som vanligt.

tog inte jätte många veckor innan man verkligen kunde se resultat, i början använde jag varje kväll, nu var tredje ungefär. Kommer aldrig sluta köpa!
Rekommenderas till: Alla som vill ha långa lyxiga fransar
5/5Underbar!
2012-11-11 av: Elli (ålder: 15-24)
Var skeptisk mot ögonfransserum men tänkte ge det en chans och just xlash hade jag läst mycket bra om.
Innan jag började använda xlash dokumenterade jag med bilder och var så noggrann att jag t.o.m mätte ögonfransar på måttband.
Och se på fan (ursäkta uttrycket!), det fungerar verkligen!
Har använt Xlash så gott som varje kväll i snart 3 månader och fransarna är avsevärt längre, har växt uppåt 5 mm!
Får kommentarer om att jag skulle använda lösögonfransar, alltid lika trevligt att visa att de är riktiga!
Vad jag kan döma utifrån innehåll så finns det inte tillstymmelse utav några farliga ingredienser heller som en del andra ögonfransserum innehåller.
Lite tragiskt också att en del tror att dessa produkter måste innehålla starka ämnen och irritera huden för att ge resultat.

Det är synd att man inte kan posta bilder för då hade jag gladeligen visat upp resultatet.
Rekommenderas till: Alla som vill ha längre ögonfransar! (Vem vill inte det?)
4/5:D
2017-04-16 av: Josefin N (ålder: 25-34)
Har redan väldigt långa ögonfransar, men upplever att dom blivit något starkare/tjockare :)))))
2/5BESVIKEN!!
2012-09-21 av: anna b (ålder: 15-24)
har använt den nu i 2 veckor och mina fransar har blivit längre men samtidigt har mina ögonfransar börja falla ut. Märkte att det har blivit en lucka på min nedre frans kant utan några hår. Det gjorde mig väldigt upprörd. Ska börja använda på mina ögonbryn istället som är säkert mindre känsliga.
1/5Gör ingenting.
2017-08-02 av: Therese J (ålder: 25-34)
Följde anvisningarna men såg ingen som helst skillnad. Väldigt tråkigt då den hypeats väldigt mycket. Dessutom dyr. Rekommenderas inte till någon.
Rekommenderas till: De som vill kasta pengar i sjön.
1/5Besvikelse
2012-09-16 av: linda.ring@bukowskis.com (ålder: 35-44)
Har använt fantastiska serum tidigare, och blev glad att hitta ett som var billigt.
Tyvärr var det inte alls lika effektivt som de jag använt tidigare. Kommer inte köpa det igen.
De jag använt tidigare var mkt starkare vilket oxå visade sig vid hårroten, jag blev lite röd och irriterad, men det var det värt, pga lååång svarta fransar och buskiga ögobnbryn :)
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Funkar
2012-09-09 av: Åsa H
Effekt efter redan någon vecka, längre och mörkare fransar, definitivt! Jag har också börjat använda på ögonbrynen som nu blivit kraftigare där de tidigare varit något tunna. Högsta betyg, särskilt eftersom det är ett kanonpris på en väldigt dryg produkt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha längre ögonfransar
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Helt otrolig!
2012-08-02 av: Elin S (ålder: 15-24)
Ett mirakel i en mycket liten flaska måste jag nog säga! Jag har alltid haft otroligt korta ögonfransar och köpte denna, och jag SVÄR.. mina ögonfransar är dubbelt så långa nu! Otroligt lätt att hantera, som en genom skinlig flytande eyeliner. Irriterande inte min hud alls och jag ser verkligen en otrolg skillnad! Vet inte om de blivit så mycket fylligare men längre är de absolut och jag tappar i stort sett aldrig ögonfransar längre.
Rekommenderas till: Alla med lite sämre ögonfranskvalité och vill ha längre!
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.