search

Yves Saint Laurent
Mon Paris EdP

30ml
Från:
565 kr
Välj variant först

                  30ml
 • 30 ml

  Tillfälligt slut
565 kr

                  50 ml
 • 50 ml

795 kr
Tipsa en vän
Mon Paris EdP från Yves Saint Laurent är en blommig chypredoft som känns modern, intensiv och sensuell. En doft inspirerad av en modern, impulsiv och förförisk kärlekshistoria i Paris. Doftnoterna i Mon Paris EdP innehåller traditionell och klassisk … Läs mer här

Yves Saint Laurent Mon Paris EdP

Mon Paris EdP från Yves Saint Laurent är en blommig chypredoft som känns modern, intensiv och sensuell. En doft inspirerad av en modern, impulsiv och förförisk kärlekshistoria i Paris. Doftnoterna i Mon Paris EdP innehåller traditionell och klassisk blommig chypre. Resultatet ger en modern twist där den blommiga vita chypren blir till en friskare version, som både känns spännande och förförisk.

Det vita chypreackordet skapar en ren och klar känsla till doften som tillsammans med ett blommigt hjärta och basackord från patchouli och mysk skapar en fantastisk balanserad doft med en mystisk intensitet och friskhet. Det är i staden Paris som Mr. Saint Laurent funnit sin inspiration genom åren. En stad fri från konventioner och fylld av spontanitet och intensivitet. Hans hjärta finns i Paris och är för evigt en symbol för kärlek för staden, precis som Mon Paris. I Paris är allting möjligt.

 • Lanserad: 2016.
Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Yves Saint Laurent Mon Paris EdP

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Wow
2017-09-24 av: Lina A
Så hon fin att ha på sitt sminkbord!
5/5Fängslande
2017-06-30 av: Camilla
Denna doften har något som gör den fängslande. Kan inte riktigt förklara vad utan man måste helt enkelt lukta själv :-)
1/5Tråkig, generisk syntetisk jordgubbsslush
2017-08-01 av: Nathalie M (ålder: 25-34, thefloralheart.blogg.se)
Zzzzz.... Mon Paris doftar precis som alla andra dussindofter som lanseras årligen - översöta fruktbomber med påkostad reklam och urtrist innehåll. Luktar i mitt tycke som torkade sockrade jordgubbar som en kan hitta bland naturgodiset i mataffären och som översöt syntetisk hallon/jordgubb-slush. En rätt behaglig och "trevlig" mjuk musk på huden i doftens slutfas men alltså, trevliga dofter finns det andra som är betydligt bättre mer intressanta än den här röran.
Rekommenderas till: Dig som gillar jordgubb/hallonslush väldigt mycket